12 C
Târgu Jiu
sâmbătă, februarie 27, 2021
Acasă Economic Cârciumaru: M-am săturat să fiu cureaua de transmisie între Condescu şi Ciurel

Cârciumaru: M-am săturat să fiu cureaua de transmisie între Condescu şi Ciurel

- Advertisement -

Primarul din Târgu-Jiu, reprezentantul primăriei în acţionariatul Clubului Pandurii, este hotărât ca după primul meci din Cupele Europene cei patru acţionari ai clubului să se întâlnească pentru a face lumină în cazul numeroaselor acuzaţii aduse la adresa lui Marin Condescu, preşedintele Consiliului de Administraţie. Cârcumaru a opinat că personal se află între „ciocan şi nicovală”, iar cel mai bine ar fi ca Marin Condescu să-i prezinte managerului CEO toate documentele financiare solicitate. Disensiunile dintre Condescu şi Ciurel au fost comentate şi de Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, fost acţionar la Pandurii.

Florin Cârciumaru, primarul din Târgu-Jiu, reprezentantul primăriei în acţionariatul Pandurilor, a declarat la AccesTV că abia aşteaptă să se întoarcă Marin Condescu, preşedintele CA al clubului, pentru a clarifica disensiunile dintre acesta şi Laurenţiu Ciurel, şeful CEO. „Abia aştept să se întoarcă domnul Condescu din Austria, să stăm la masa de dialog, să stăm cu situaţia financiară în faţă. Nu am fost şi nu sunt de acord în momentul de faţă cu atitudinea lui Condescu. La solicitarea făcută de domnul director general nu a prezentat cele solicitate pentru că până la urmă, vrem sau nu vrem, ne place sau nu ne place, domnul director Ciurel reprezintă acţionarul principal al fotbalului. Nu văd de ce să nu prezinţi o situaţie când un acţionar principal solicită acest lucru”, a mai spus Florin Cârciumaru la AccesTV. În opinia primarului din Târgu-Jiu, Marin Condescu este obligat să-i prezinte lui Laurenţiu Ciurel toate datele solicitate. Mai mult, Cârciumaru spune că s-a săturat să fie „cureaua de transmisie” între Condescu şi conducerea CEO. „Pe româneşte vă spun, m-am cam săturat să fiu cureaua de transmisie între Complex şi Conducerea administrativă a clubului pentru că nu este corect. Domnul Ciurel, pe bună dreptate mi-a prezentat o situaţia cu domnul Răuţ, am văzut că o are şi domnul Morega despre cheltuielile clubului. M-am dus dincolo la club şi am întrebat este corect, este adevărat? Conducerea clubului mi-a dat asigurări că nu sunt datorii mai mari de 15 miliarde de lei vechi. Acum, rămâne de văzut”, a completat Cârciumaru.

Insubordonarea lui Condescu nu este normală

Deşi Consiliul Judeţean Gorj s-a retras de acum trei ani din acţionariatul Clubului Pandurii, Ion Călinoiu a comentat la Radio Omega situaţia în care se află Marin Condescu, preşedintele Consiliul de Administraţie al clubului. Călinoiu crede că Marin Condescu este mai mult decât subordonat Complexului Oltenia şi ca atare acesta trebuie să pună la dispoziţia lui Laurenţiu Ciurel, managerul companie, toate documentele solicitate. Ion Călinoiu a mai spus la Radio Omega că insubordonarea va duce evident la înlocuirea din funcţie a lui Condescu, dar crede că preşedintele Pandurilor se va conforma cerinţelor acţionarilor. „Nu cred că e vorba de un conflict între cei doi. E o dorinţă firească a Complexului Energetic Oltenia de a vedea cum stau lucrurile în legătură cu bugetul, cu cheltuirea banilor ca să-şi facă o imagine a ceea ce înseamnă în continuare susţinere activităţii sportive de care sigur nu se va debarasa CEO. Probabil va fi fără temei propunerea lui Ciurel de a fi eliminat Condescu a doua zi după meciul din Cupe deoarece gândesc că el va conştientiza că trebuie puse la dispoziţie. Atunci dacă va pune la dispoziţie documentele nu va mai fi nevoie de schimbare. Dar, această insubordonare nu este una normală”, a declarat Ion Călinoiu la Radio Omega. Preşedintele Consiliului Judeţean a mai spus că orice societate care a contribuit cu sute de miliarde de lei vechi la o echipă de fotbal este îndreptăţită să afle pe ce s-au cheltuit banii.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente