Acasa / Economic / Ce fac doi consilieri ai managerului CEO, Sorinel Boza!

Ce fac doi consilieri ai managerului CEO, Sorinel Boza!

Viitoarea organigramă este încă o necunoscută pentru liderii organizațiilor sindicale din CE Oltenia. Cel puțin deocamdată, demersurile au rămas la stadiul discuțiilor, pentru că parte din factorii decizionali din cadrul companiei se află în concediu.

Cert este că fiecare șef de direcție va avea sarcina de a pune pe hârtie ce mutări va face în structura sa, după care, datele vor fi centralizate și prezentate managerului societății. De primirea și centralizarea propunerilor șefilor de direcții cu privire la relocarea unei părți din personal, se ocupă consilierii managerului CEO, Sorinel Boza, adică Daniel Pităroiu și Daniel Burlan. Aceștia vor prezenta documentele lui Sorinel Boza, până la data de 1 septembrie. ”Încă nu știm cum va arăta noua organigramă, am luat cunoștință de această măsură din declarațiile publice ale reprezentanților administrației”, a declarat liderul din Jilț, Adrian Marciuc.

Amintim că, în jur de 230 de salariați TESA care lucrează în sediile companiei de la Târgu Jiu vor fi transferați la sucursalele CEO, în producție. Cel puțin așa au decis șefii societății, luând această măsură și din cauza accidentelor grave care s-au produs în carierele miniere. Astfel, potrivit liderului FNME, Dumitru Pîrvulescu, la nivelul CEO lucrează aproximativ 550 de lucrători TESA și, la sugestia secretarului de stat în Ministerul Energiei, Doru Vișan, jumătate dintre aceștia vor fi relocați în activitatea de producție, unde lipsa personalului pune în pericol activitatea minieră, inclusiv viața și sănătatea angajaților existenți în unitățile CEO.

Un comentariu

  1. Alooo,PSD,mai traiti,sau aveti nevoie de resuscitare?O s o primiti la anu’la pachet cu un dus rece!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*