Ce salariu vor primi absolvenții care se vor angaja la CEO

0
712

Aproximativ 200 de tineri vor fi angajați în acest an de Complexul Energetic Oltenia (CEO) în această toamnă. Absolvenții școlilor profesionale care au beneficiat de o bursă din partea CEO sunt așteptați până în luna septembrie să își depună CV-urile în vederea angajării. „Avem absolvenți de învățământ dual, de școli profesionale care au primit burse din partea noastră, și până în luna septembrie pot să își depună CV la registratura unității în vederea încadrării în muncă,. Este vorba de aproximativ 200 de locuri de muncă. Nu am date cu privire la numărul de solicitări venite din partea acestor absolvenți“, a precizat Ion Rușeț, consilier în cadrul CEO la o emisiune de la Gorj Tv.

„Sunt o serie de beneficii“

Salariul acordat viitorilor angajați este de aproximativ 4.000 de lei

„Salariul este prevăzut în Contractul Colectiv de Muncă, iar pentru că intră în producție vor avea un spor de 1.000 de lei, un spor de carieră. Un coleg care intră acum în activitatea la 18-19 ani va avea un salariu de 4.000 de lei brut.

Dacă mai prestează în zilele de sâmbătă și duminici atunci se va mai majora salariul. În plus, discută de tichetele de masă care pot ajunge la 420 lei pe lună. Se  adaugă bonusurile bonusurile de Paște, de sărbătorile de iarnă și de ziua meserie. Sunt o serie de beneficii. Sperăm ca cei care au beneficiat de sprijinul companiei prin bursele primite și care nu au locuri de muncă să fie viitorii noștri colegi“, a precizat Ion Rușeț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here