Acasa / Economic / Ce se întâmplă cu salariații din CEO care nu au semnat noi contractele de muncă

Ce se întâmplă cu salariații din CEO care nu au semnat noi contractele de muncă

Salariații Complexului Energetic Oltenia (CEO) care nu au semnat până acum noile contracte individuale de muncă vor primi aceleași salarii pe care le aveau înainte de încheierea noului Contract Colectiv de muncă.

Ion Rușeț, consilierul personal al managerului CEO, a precizat că nu există o bază pentru acordarea creșterilor dacă nu vor fi semnate contractele individuale: „Sunt unii colegi care încă discută dacă vor semna sau nu noile contracte individuale de muncă. Ei au contract individual în ființă cu drepturi salariale. Administrația le-a oferit o creștere salarială și sunt nemulțumiți de această creștere. În condițiile în care nu au semnat actul adițional pentru o nouă creștere salarială atunci va rămâne să primească vechiul salariu pentru care ne-am înțeles și s-a semnat un act adițional la contractul individual de muncă. Nu este o situație plăcută nici pentru companie, nici pentru colegii respectivă“.

Lipsă de comunicare

Ion Rușeț spune că unii directori de subunități au lacune în comunicarea cu salariații: „La nivelul subunităților cred că există o lipsă de comunicare între directorii de subunității, mă refer la cariere și exploatări miniere de carieră și anumiți colegi. (…) Este responsabilitatea directorilor să dialogheze cu toți salariații sau să-i primească în audiențe atunci când solicită acest lucru. Conducătorul de subunitate are această responsabilitate. (…) Lucrăm să eliminăm această neconformitate. În următoarea perioadă și șefii de subunități ar putea să aibă surprize“.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*