33.4 C
Târgu Jiu
luni, august 8, 2022
AcasăEconomicCEO închiriază utilaje fără procedură concurențială

CEO închiriază utilaje fără procedură concurențială

Complexul Energetic Oltenia închiriază zeci de utilaje cu deservent prin negociere, fără procedură concurențială. În zilele următoare vor fi negociate cu prestatorii de servicii două contracte care totalizează 34 de utilaje.

Primul contract se referă la închirierea de vehicule transport mixt, persoane și materiale, cu șofer, pentru UMC Rovinari + UMC Roșia – Peșteana + UPRUM Rovinari. Este nevoie, în total, de 23 de utilaje. Contractul are o valoare de 1,5 milioane de lei și va fi încheiat pe 3 luni de zile. Negocierea fără invitație prealabilă la o procedură concurențială este programată pe 4 iulie.

O altă carieră a CEO închiriază vehicule de un milion de lei

O altă carieră miniere a Complexului Energetic Oltenia închiriază vehicule cu deservent. Bugetul pentru închirierea vehiculelor este de aproape un milion de lei. Beneficiar este Unitatea Minieră de Cariere Jilț. Necesarul este de 11 mașini pentru transport mixt, persoane și materiale. Contractul va fi încheiat pe o perioadă de trei luni de zile. Mașinile pentru transport vor fi asigurate tot în urma unei negocieri fără invitație prealabilă la o procedură concurențială.

Acest lucru este posibil în cazul unor contracte cu valoare mai mică. Pentru valori mari este obligatorie licitația. Compania ar avea posibilitatea unor acorduri cadru, însă acest lucru ar exclude negocierea și ar implica procedura concurențială. Prin urmare, unii prestatori nu ar mai beneficia de contracte.

CEO a obținut preschimbarea termenului de judecată pentru Cariera Roșia

0
După ce, pe 2 august, Curtea de Apel București a amânat recursul Complexului Energetic Oltenia...

Subiectul tarabelor din Piața Mare, analizat la București

0
Proiectul de hotărâre ce vizează licitarea meselor din Piața Centrală, din Târgu Jiu, a ajuns...

Recurs amânat, în cazul Carierei Roșia. Extinderea, blocată în continuare

0
Angajații Carierei Roșia mai au de așteptat până pe 15 septembrie, să afle ce se...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!