14.1 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 30, 2022
AcasăEconomicCEO își diminuează capitalul social

CEO își diminuează capitalul social

Complexul Energetic Oltenia va avea, de luna viitoare, capitalul social diminuat. Acționarii Complexului Energetic Oltenia vor aproba, în ședința din data de 18 august, reducerea capitalului social al CEO de la 270 de milioane de lei la 246 de milioane de lei. Acționarii CEO vor rămâne cu: 77,1% Ministerul Energiei, 21,5% Fondul Proprietatea, 0,84% Electrocentrale Grup SA și 0,44% ICM. Totalul va fi de peste 24 de milioane de acțiuni în valoare de 10 lei fiecare.

Reducerea capitalului social este obligatorie, având în vedere implementarea procesului de divizare simetrică, în vederea externalizării Sucursalei Electrocentrale Craiova 2. Aceasta se va numi Societatea Electrocentrale Craiova și nu va mai avea, din această vară, legătură cu firma mamă, respectiv Complexul Energetic Oltenia. În urma modificării legate de capitalul social și externalizarea sucursalei, se va proceda la modificarea Actului Constitutiv al Complexului Energetic Oltenia. În urma ieșirii din CEO a Termocentralei de la Craiova, compania își va reduce numărul de salariați cu aproape 600 de persoane.

Răspunsul crunt oferit de medicii turci în cazul copilașului diagnosticat cu cancer

0
Un nou eșec al medicilor turci. Este vorba de Robert, băiețelul în vârstă de un...

Strigătul de ajutor al unei mame: „Dacă mi-ar ieși Dumnezeu în cale, L-aș ruga să mă ia pe mine în locul tău, copilul meu!“

0
O mamă care trăiește în județul Gorj are nevoie de ajutor, pentru ca fiul ei,...

Ghiozdane pentru copiii din Târgu Jiu

0
Primăria Municipiului Târgu Jiu, prin Direcția Publică de Protecție Socială, va acorda și în acest...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!