2.6 C
Târgu Jiu
duminică, martie 7, 2021
Acasă Economic CEO, pe profit. Dan Vâlceanu susţine că ar fi nefirească schimbarea managerului

CEO, pe profit. Dan Vâlceanu susţine că ar fi nefirească schimbarea managerului

Dan Vâlceanu, copreşedintele PNL Gorj, a declarat faptul că schimbarea managerului CEO, ar fi de rău augur, în condiţiile în care acesta a reuşit să aducă societatea pe profit în primul trimestru al anului.

valceanu

Conducerea Complexului Energetic Oltenia a anunţat printr-un comunicat de presă faptul că societatea a înregistrat un profit de peste 140 de milioane de lei în primul trimestru al acestui an. Dan Vâlceanu, copreşedintele PNL Gorj, a declarat că, în aceste condiţii, nu este normal ca managerul CEO să fie schimbat. „Este nefiresc să vrei să schimbi un director care îţi aduce compania pe profit. Deci, practic, îţi ia o companie de la 16 mii de miliarde pierderi şi ţi-o aduce la 140 de milioane de lei noi profit. Cred că schimbarea frecventă a directorilor nu aduce un lucru bun companiei. Interesant este că persoanele care clamează schimbarea sunt nostalgicii „epocii Ciurel”, epocă neagră pentru Complex, aşa cum am amintit mai devreme”, a declarat Dan Vâlceanu, liderul PNL Gorj.

În acelaşi timp, Dan Vâlceanu susţine că a rămas critic la adresa managerului CEO, făcând referire la intenţiile de mutare a sediului CEO. „Eu am avut criticile mele la adresa lui Ciobotărică, iar dacă voiam să câştig politic trebuia să-l critic în continuare, dar atunci când se întâmplă lucruri bune trebuie să fii corect. În continuare susţin că nu trebuia mutat sediul CEO ca să obţinem profit, dar trebuie să recunoaştem meritele fiecărui om care se implică într-o activitate. La momentul acesta, CEO are profit, iar pentru asta nu pot să critic conducerea Complexului Energetic Oltenia. Ba din contră, trebuie felicitată. Din punctul meu de vedere conducerea CEO ar trebui să rămână prudentă”, a mai precizat copreşedintele PNL Gorj, Dan Vâlceanu.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente