Acasa / Economic / Cine îl poate înlocui pe Daniel Antonie în Directoratul CEO!

Cine îl poate înlocui pe Daniel Antonie în Directoratul CEO!

De câteva săptămâni, zvonul că în Directoratul CEO pot ajunge politruci este combătut de un altul: în locul lăsat de Daniwel Antonie poate ajunge un vechi om din sistem.

Este vorba despre directorul SE Rovinari, Ion Pisc, al cărui nume a fost des vehiculat în ultimele zile. De fapt, de-a lungul timpului, acesta a fost chemat să facă parte din Directorat, să facă demersurile legale pentru a ocupa o funcție în conducerea producătorului de energie din Gorj, însă, el a refuzat de fiecare dată.
De menționat este faptul că Directoratul CEO poate să facă o propunere în acest sens, adică să propună un nou membru provizoriu, până la o viitoare selecție în baza OUG 109/2011.

Amintim că reprezentanții mineritului din CE Oltenia au solicitat ca viitoarea numire în Directoratul companiei să întrunească toate condițiile acestui context: stocuri limitate de cărbune, probleme grave de mentenanță a utilajelor miniere și de transport al salariaților din cariere de la și către locul de muncă.

2 comentarii

  1. E cel mai bun!
    Daca aveau ceva in cap ar fi trebuit sa il puna Presedintele directoratului cand s-a facut concursul acum aproape 2 ani!
    Dar nu se vor intampla minuni din astea!

  2. The Best

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*