Cine va face parte din comisia mixtă care va lucra la noua grilă de salarizare din CEO

0
24

CE OlteniaDe două ori mai mulți sindicaliști decât reprezentanți ai administrației vor face parte din comisia care va lucra la noua grilă de salarizare din Complexului Energetic Oltenia (CEO).

Patru sindicaliști și doar doi reprezentanți din administrație vor face parte din comisia mixtă. „Din comisia mixtă vor face parte doi reprezentanți de la administrație, doi de la Federația Univers și doi de la FNME. Nu este nicio problemă că din comisia de lucru vor face parte patru sindicaliști. Ei vor lucra împreună cu doi colegi de-ai noștri pregătiți în acest domeniu. Este un lucru în echipă. Nu este vorba de negociere. Scopul nostru este să facem o nouă grilă de salarizare și să translatăm vechea grilă către cea nouă”, a spus Sorinel Boza, managerul CEO.

Grila de salarizare trebuie să fie finalizată până în martie 2018

Noua grilă de salarizare trebuie să fie finalizată până la sfârșitul lunii martie 2018, atunci când este valabil actul adițional la Contractul Colectiv de Muncă. „Vor avea la dispoziție 3-4 luni de zile pentru a lucra, astfel încât noua grilă să fi agreată de toată lumea până la încheierea actualului Contract Colectiv de Muncă”, a precizat Sorinel Boza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here