Ciobotărică: Călinoiu nu a întrebat niciodată de salariaţi, ci de banii pentru fotbal! „Consilierul de suflet„ a fost la CEO

1
30

ciobotaricaIon Călinoiu se comportă ca pe propria moşie şi merge la CEO când vrea. A recunoscut la un post de radio local că în urmă cu două zile a fost la Ionel Ilie. Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, nu îl poate uita însă pe Laurenţiu Ciobotărică, fostul manager general, pe care îl face vinovat de faptul că echipa de fotbal nu mai este finanţată. Ciobotărică îi răspunde dur şi îi transmite că în locul lui i- ar fi ruşine să mai vorbească, deoarece de câte ori a mers la CEO nu a întrebat niciodată de salariaţi, ci doar de finanţarea pentru Pandurii.

Ion Călinoiu este persoana care l- a susţinut pe Laurenţiu Ciurel la conducerea CEO, alături de Victor Ponta. Este cel care deplânge de fiecare dată soarta companiei, dar niciodată nu aduce aminte de managementul lui Ciurel, care a dus la pierderi istorice de 1,6 miliarde de lei în 2014 şi 2015. Îl atacă însă pe Ciobotărică de câte ori are ocazia, deoarece a fost singurul care nu a ţinut cont de factorul politic şi a avut curaj să prezinte situaţia reală a societăţii, să spună stop finanţării echipei de fotbal şi să pună pe masa ministerului un plan de eficientizare şi restructurare, pe care acum Ionel Ilie nu îndrăzneşte să îl pună în aplicare. Deşi nu mai este preşedintele CJ, se comportă ca şi cum ar deţine această funcţie şi merge la CEO pentru discuţii cu Ionel Ilie.

„ Ieri am fost până la Complexul Energetic Oltenia, să susţinem investiţia chineză, să ne batem pentru modernizarea grupului 5, să avem în vedere modificările la legea energiei… ne aduce unele clarităţi şi perspective clare pentru a avea garanţia funcţionării clare termocentralelor pe bază de lignit. M am întâlnit şi cu domnul Ciobotărică şi i am spus că ai distrus ce avem şi noi mai de suflet în Gorj. El a fost omul care a şters pe jos cu ce înseamnă suflet şi spirit gorjenesc,” a declarat Ion Călinoiu.

„Stiu angajaţii noştri că CEO plătea peste 100 de salarii la Pandurii?”

Laurenţiu Ciobotărică, acum directorul Diviziei Financiare îi dă o replică pe măsură lui Ion Călinoiu. Este prima declaraţie pe care o acordă de când nu mai este director general, la insistenţele noastre telefonice. „ Domnul Călinoiu , de cate ori a venit la CEO , nu a intrebat niciodată ce se intamplă cu salariatii, inclusiv acum cand e proces de restructurare, vine sa spună să se dea bani la sport. CEO plătea peste 100 de salarii la Pandurii, iar la asta, dacă mai adăugăm în jur de 120 de angajări facute de domnul Ciurel anul trecut… Ştiu salariaţii noştri asta, dar domnul Călinoiu? Minerii şi energeticienii noştri cred că e corect? Niciodata nu l- a interesat ce se întâmplă cu compania, l- a interesat ce se întâmplă cu banii pentru fotbal. Eu nu mai sunt de câteva luni, acum e domnul Ilie, s- au schimbat lucrurile? Cam asta a făcut domnul fost preşedinte. Mie mi- ar fi rusine sa ridic problema asta. În ultimii 3 ani s- au dat 50 demilioane de lei la fotbal, câţi angajaţi ar fi ramas la serviciu? Nu- l interesează. Câţi şomeri erau la inceptul mandatului domnului Ion Călinoiu şi câţi sunt acum în Gorj? Luaţi statisticile din judeţ şi vedeţi câte locuri de muncă au fost înfiinţate în Gorj în mandatele domnului Călinoiu. Dar probabil nu locurile de muncă au fost prioritatea dumnealui, „ a declarat Laurenţiu Ciobotărică.

În timp ce Ion Călinoiu cerea şi cere bani pentru fotbal, presa naţională, dezvăluia unde ajung banii de la Pandurii. Au fost prezentate contracte între club şi o televiziune din Severin pe care o deţine deputatul Ion Cupă, care l- a vizitat de mai multe ori pe Laurenţiu Ciurel acasă. Acesta ar putea fi numai unu dintre motivele pentru care să ne punem întrebarea, cât de corect sunt cheltuiţi banii pentru care minerii muncesc în cariere?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here