Acasa / Economic / Ciumag, director în continuare la Finanțele Gorj

Ciumag, director în continuare la Finanțele Gorj

Marin Ciumag este în continuare director al Administrației Finanțelor Publice Gorj.

Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, a spus că este doar detașat în altă parte a țării pe o perioadă scurtă: „Instituția delegării are o perioadă redusă. Domnul Ciumag, în scripte, tot dumnealui este șeful Finanțelor Publice Gorj, și acum și după încetarea delegării“.

De asemenea, Cosmin Popescu a mai spus că se discută de o reorganizare a instituțiilor, pentru ca schimbările să se poată face mai ușor: „În piață în cadrul discuțiilor din ministere se vorbește că în perioada următoare va fi o nouă reorganizare a tot ce înseamnă evidențe publice județene. Se pare că direcțiile regionale vor fi desființate, urmând să revină la modul de organizare din anul 2012, la fel ca și Inspectoratul Antifraudă. Această modalitate le va permite celor din ministere să numească interimari și să organizeze concursurile“.

 

„Era nevoie de stabilitate“

Președintele Consiliului Județean Gorj susține că nu înțelege schimbarea făcută la vârful Administrației Finanțelor Publice Gorj, mai ales că trebuia să se închidă exercițiul financiar al anului 2019: „Ciudat, pentru mine, modificarea de la ANAF, cu privire la acele delegări și detașări pe o perioadă determinată de 30 sau 60 de zile în alte județe din țară, pe următorul principiu: eram și suntem în perioada în care creionăm exercițiul financiar anual pe 2019 și cred că era nevoie de stabilitate, dar cred că au găsit o soluție bună ca pentru o perioadă de delegare a actualului director Marin Ciumag, interimatul să-l dețină tot un un om din finanțe, un om priceput, domnul Paraschivu“.

Un comentariu

  1. Dl Ciumag nu merita aceasta detașare! Dl profesor este unul dintre cei mai buni profesionisti din județ. Rusine celor care au facut aceasta detadare

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*