Ciurel spune că DETESTĂ un membru al directoratului CEO

2
22

ciobotaricaciurelLaurenţiu Ciobotărică, directorul Diviziei Financiare din cadrul Complexului Energetic Oltenia, pare a fi duşmanul numărul unu al lui Laurenţiu Ciurel. Fostul manager a ajuns să spună public că îl detestă. Nu a explicat şi motivul, dar este uşor de înţeles. Ciobotărică a fost următorul director după ce a fost schimbat din funcţie Ciurel şi a arătat adevărata situaţie financiară a Complexului, adică pierderi record, de 1,6 miliarde de lei în numai 2 ani.

În baza acestor pierderi financiare, prezentate de Laurenţiu Ciobotărică după ce a fost instalat în funcţie, Consiliul de Supraveghere l-a demis pe Ciurel pentru neîndeplinirea indicatorilor de performanţă. Fostul director a contestat hotărârea în instanţă, dar a pierdut. La CEO ajung aproape zilnic solicitări de la DNA pentru a trimite documente, semn că se verifică contracte încă de la înfiinţarea companiei.

Ciurel îi dedică mult timp lui Ciobotărică şi pe blog

Laurenţiu Ciurel a făcut în mod evident o obsesie pentru directorul financiar, deoarece, de un an, de când scrie pe blogul personal, nu există postare în care să nu apară numele acestuia. A explodat însă într-o emisiune când vorbea despre relaţia băncilor cu CEO, având în vedere că Ciurel a avut grijă să contracteze foarte multe credite. Îl consideră pe Ciobotărică total nepotrivit să gestioneze relaţia cu creditorii, deşi directorii băncilor au o opinie contrară lui Ciurel. „Îl „iubiţi” la fel de mult pe domnul Ciobotărică, nu v-a trecut dragostea? Cu Boza n-am nimic, dacă îmi puneaţi aceeaşi întrebare … pe acela îl detest, pur şi simplu e … mă rog asta e…. Ciobotărică”, a spus Ciurel.

Dacă Ciurel a ajuns să deteste pe cineva din CEO, afirmaţie pe care nu a făcut-o faţă nimeni altcineva până acum, înseamnă că Laurenţiu Ciobotărică a deranjat foarte mult interesele lui Ciurel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here