23.7 C
Târgu Jiu
luni, august 8, 2022
AcasăEconomicConcediu de odihnă pentru personalul TESA de la CEO

Concediu de odihnă pentru personalul TESA de la CEO

În perioada sărbătorilor de iarnă, personalul TESA de la Complexul Energetic Oltenia (CEO) se va afla în concendiu de odihnă, iar angajații din sectorul productiv vor lucra în mod normal, cu anumite excepții în zilele de sărbătoare.

„La activitatea energetică, programul este normal, de tură continuă, iar la activitatea minieră, cu excepția zilelor de 24, 25 și 31 decembrie schimbul 2 și 3, se lucrează normal în activitatea de producție. Personalul de zi va beneficia de concendiu de odihnă între Crăciun și Anul Nou, astfel că începând cu data de 22 decembrie va fi ultima zi pentru personalul de zi și vor relua activitatea pe 4 ianuarie. Pot să apară anumite excepții: lucrări urgente sau programate anterior, care necesită prezența la serviciu”, a declarant Sorin Olaru, directorul de resurse umane din cadrul CEO.

Anul 2018 va începe cu negocieri

Viitorul an va începe în forță la CEO prin negocieri cu sindicatele. Se va negocia, în primul rând, încheierea unui nou contract colectiv de muncă, dar și trecerea contribuțiilor de la angajator la angajat și majorarea salariului minim pe economie. „O să avem în vedere și problema transferului contribuțiilor de la angajator la angajat, care va genera o negociere. Este o negociere și pe majorarea salariului minim pe economie, pentru vă avea o influență în fondul de salariu. Se vor discuta toate aceste lucruri cu sindicatele în cursul lunii ianuarie”, a mai precizat Sorin Olaru.

Recurs amânat, în cazul Carierei Roșia. Extinderea, blocată în continuare

0
Angajații Carierei Roșia mai au de așteptat până pe 15 septembrie, să afle ce se...

CEO oprește apa caldă la Craiova

0
Complexul Energetic Oltenia (CEO) va opri apa caldă la Craiova, pentru 6 zile. Măsura se...

Se pregătește un sindicat majoritar la CEO

0
Se pregătește constituirea unui sindicat majoritar la nivelul Complexului Energetic Oltenia. Este anunțul făcut de...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!