Conducerea CEO, acuzată că face „entertainment”, pe spatele angajaților

0
600

O angajată a Complexului Energetic Oltenia susține că a ajuns bătaia de joc a șefilor. Femeia, salariată a Carierei Husnicioara susține că a fost luată în derâdere de managerii CEO după ce a solicitat o anchetă în unitatea în care își desfășoară activitatea.

„Dreptate, dreptate, cu boata pe spate….” Asa cum istoria și aceste cuvinte au arătat-o, aceasta este dreptatea celor puternici! După șapte ani grei de batjocură din partea conducerii carierei Husnicioara pe de o parte și a colegei mele pe de altă parte, am îndrăznit să-mi cer dreptatea printr-un memoriu și actele depuse acum mai bine de două luni  la forul ierarhic superior, directorul general al CE Oltenia. Și atunci, încă odată fabula cu „Boul și vitelul”, mi-a arătat că :”dreptatea este pentru” noi”, nu  pentru vitei ca voi”! Și după ce am așteptat acest răspuns „elaborat” despre care timp de de o lună mi s-a spus  că este l-a semnat, de am crezut că  este vorba de o întreaga documentație de doctorat, am primit aceste doua rânduri, stipulate în documentul mai jos afișat.

Am și eu o întrebare, domnule director general Daniel Burlan:

De ce ați mai trimis acel simulacru de comisie, dacă oricum considerați că aceste două rânduri erau tot ceea ce meritam?

Dacă ați făcut-o numai pentru „entertainment”, atunci vreau să vă aduc la cunoștință ca „telenovela” nu s-a terminat acum 6 luni, ci ea continuă aproape zilnic.

Apropo, nici până la ora actuală nu am calculator, nici imprimantă, nici acces la rețea, deși acopăr activitatea celui mai mare sector din Cariera Husnicioara.

Am cel mai mic salariu corespunzător funcției de inginer, pentru că cei care nu fac parte din clică și nu știu să se supună trebuie pedepsiți, nu-i așa?”, a transmis Aida Manuela Novac în urma răspunsului primit de la șefii companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here