Acasa / Economic / Conflict între sindicaliștii din CEO. „S-a ținut toată Federația în stand-by din iunie și până în acum“

Conflict între sindicaliștii din CEO. „S-a ținut toată Federația în stand-by din iunie și până în acum“

Bogdan Bejinaru, președintele Sindicatului Salariaților din CEO, este supărat pe liderii Federației Națională Mine Energie (FNME), pentru că au preferat să nu deranjeze partidul organizat la putere ca urmare a simpatiilor politice pe care le au, însă, iar în acest timp lucrurile nu s-au mișcat deloc în beneficiul salariaților: „Nu mă deranjează, indiferent că au simpatii politice și chiar face politica unui partid. Pe mine mă deranjează că au jucat o carte murdară, ținând toată Federația în stand-by din iunie și până în acum, în condițiile în care am fi putut organiza proteste la București. Sunt convins că se rezolva, ceva și chiar cu grupa de muncă rezolvam ceva mai repede și poate și acest memorandum se afla în faza de finalizare“.

„Pentru ce să merg eu la București?“

Președintele FNME, Dumitru Pârvulescu, a anunțat în urmă cu puțin timp că vor fi organizate proteste în fața Ministerului Energiei. Bogdan Bejinaru susține că liderii de la Federația Națională Mine Energie s-au gândit târziu să apeleze la aceste forme de proteste: „Domnul Pârvulescu trebuie să facă pichetările din iunie de când i-am cerut, nu acum. Pe cine să pichetăm acum. Avem un guvern interimar care nu poate să dea nici măcar ordonanțe. Știți bine ce discuții au fost acum trei săptămâni când am depus solicitările. Acum pentru ce să merg eu la București? Cu cine pot să discut acolo?“.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*