Contractul cu firma care recrutează directorii CEO a fost prelungit! Mai trebuie un director

0
15

CE OlteniaComplexul Energetic Oltenia a prelungit contractul cu firma care recrutează directorii companiei. Ultimul post care mai trebuie ocupat este cel de director la Divizia Energie. Pentru că firma nu a selectat toţi directorii în timp util, săptămâna trecută contractul a expirat.

Quest Advisors este firma de recrutare care i- a selectat pe Laurenţiu Ciobotărică, Sorin Boza, dar şi pe neamţul Klaus Leiders. Cu acesta din urmă a dat greş, deoarece Leiders , la puţin timp după ce a fost numit în funcţie şi- a dat demisia. Acesta a avut o ceartă de zile mari cu Ionel Ilie. Următorul director adus la CEO este Sorin Boza. El este directorul Diviziei Strategii şi Dezvoltare. În privinţa lui se pare că există o dezamăgire, deoarece multă lume avea aşteptări mari, avand în vedere că a fost numit „managerul anului”, pe vremea când lucra la Lafarge. Ciobotărică este singurul director care a reuşit să- şi pună amprenta asupra CEO, prin faptul că imediat după ce a devenit director general, a adus compania pe profit în primele trei luni, după ce tot el a arătat adevărata situaţie financiară a Complexului. În 2014 şi 2015 CEO a avut pierderi istorice de 1,6 miliarde de lei. Este şi directorul pe mandatul căruia au fost greve, chiar şi greva foamei, pentru s- a încercat mutarea sediului companiei.

Directorat urgent

Contractul dintre CEO şi Quest Advisors a fost prelungit printr- o şedinţă de directorat, vinerea trecută, când a avut loc şi Consiliul de Supraveghere. Urmăritorul contractului este CS- ul, care şi- a dat seama la şedinţă că expiră contractul, deşi mai trebuie recrutat un director. Cel care va conduce Divizia Energiei ar putea fi numit săptămâna viitoare, când va avea loc o nouă şedinţă a supraveghetorilor. În acest moment se vorbeşte că va rămâne tot Ionel Ilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here