23.7 C
Târgu Jiu
luni, august 8, 2022
AcasăEconomicCum poţi să îţi dezvolţi afacerea prin fonduri de la UE! Sesiune...

Cum poţi să îţi dezvolţi afacerea prin fonduri de la UE! Sesiune de informare pentru afaceriştii gorjeni

afacere 2Afaceriştii gorjeni au fost prezenţi ieri la o sesiune de informare privind oportunitățile de finanțare active în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020. Evenimentul s-a desfăşurat la Sala „Maură” a Palatului Administrativ şi a fost organizat de Consiliul Judeţean în parteneriat cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia.

afacere 1Cei mai mulţi dintre reprezentanţii mediului de afaceri prezenţi la acest eveniment au apreciat iniţiativa menţionând că este o oportunitate pentru a afla cât mai multe despre cum poţi obţine fonduri europene. În cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, prioritățile pentru investiții sunt adresate microîntreprinderilor și IMM-urilor. Beneficiarii eligibili sunt microîntreprinderile, ce vor dezvolta afaceri în mediul urban, cu un istoric de funcționare de minim 1 an. Termenul pentru depunerea cererilor de finanțare este 27 aprilie 2017, ora 12.00. Investițiile eligibile pentru co-finanțare în cadrul acestui apel includ: construirea, modernizarea, extinderea spațiului de producție/ prestare servicii; dotarea cu active corporale, necorporale, inclusiv instrumente de comercializare on-line.

afacere 4afacere 3Pentru axa prioritară 2, Prioritatea de investiţii 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor, termenul pentru depunerea cererilor de finanțare este 23 august 2017, ora 12:00.

„Cum am ajuns la peste 100.000 de lei profit doar cu un mic bar” – Povestea lui Ion Dumitru din Tg-Jiu

0
Povestea lui Ion din Tg-Jiu este foarte asemănătoare cu a multor tineri din România. Și-a...

Nicolae Sarcină a pus ochii pe hotelul „Maiami“

1
Firma „Achiziție și Dezvoltare“ SRL a înaintat o ofertă de închiriere a Hotelului „Maiami“, deținut...

Două tinere din Thailanda și-au deschis o afacere la Târgu-Jiu! Află despre ce este vorba

0
Se știe că masajul este cea mai veche metodă de tratament cunoscută de oameni și...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!