Acasa / Economic / Echipa de „fantastici” de la CEO: Boza + Ciurel

Echipa de „fantastici” de la CEO: Boza + Ciurel

Numele lui Ciurel apare din nou asociat cu cel al companiei Complexului Energetic Oltenia. Cel care vorbește despre o posibilă revenire a fostului manager în campanie este Gabriel Giorgi, șeful Minprest. Declarația vine ca urmare a achitării lui Ciurel în dosarul Turceni-Rovinari.

Giorgi este doar unul din directorii care și-ar dori ca fostul manager Laurențiu Ciurel să revină la CEO. De fiecare dată când are ocazia șeful de la Minprest îi aduce ofrande fostului manager. De această dată, a vorbit la un post de radio locală despre o echipă fantastică ce ar putea fi formată de fosta și actuala conducere a companiei.„CEO ar trebui să profite de experiența domnului Laurențiu Ciurel. Nu este decizia la mine. Eu cred ca ar aduce un plus valoare Complexului, pe orice poziție ar reveni în companie. Dumnealui cunoaște ce se întamplă în interiror și sunt convins că ar face o echipă fantastică cu domnul Boza și ar fi foarte bine pentru CEO” , a declarat șeful Minprest, Gabriel Giorgi.

Sindicatele nu uită

La polul opus sindicaliștii nici nu vor să audă de o revenire a fostului manager. Constantin Mitrescu susține că destituirea lui Ciurel a venit ca urmare a unui act managerial defectuos. “Dumnealui nu a fost demis pentru faptele din 2008. A fost distituit în 2015 pentru pierderile companiei din 2013-2014. Sentința nu are legătură cu revocarea lui dar nu e treaba noastră. Domnul Ciurel, atunci când a condus CEO, a adus prejudicii grave, pierderi imense, pierderi salariale, lucru care ne-au nemulțumit și pentru care clasa sindicală este împotriva revenirii lui”,a declarat liderul de sindicat Constantin Mitrescu.

2 comentarii

  1. Pai e normal ca hotul de Giorgi sal apere pe hotul de Ciurel ca doar au manat amandoi atit CEO cat si Minprest

  2. A sa nu uit cati bani au in cont amandoi acesti hoti nar fi mai bine sa plece din Gorj

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*