18.4 C
Târgu Jiu
marți, august 16, 2022
AcasăEconomicÎşi extind activităţile în Dolj 

Îşi extind activităţile în Dolj 

 dezinsectie-2 Minprest îşi înfiinţează puncte de lucru în judeţele învecinate Gorjului, decizia fiind dată şi aprobată de acţionarul majoritar al unităţii. Până la  începutul lunii iunie, valoarea contractelor încheiate cu mediul privat şi autorităţile publice locale s-a ridicat la aproximativ 15 miliarde lei noi. 

În condiţiile în care greutăţile din sistemul energetic au făcut ca acest lucru să se resimtă şi la nivelul prestatorilor de servicii, conducerea Minprest a pus accent tot mai mult pe încheierea de contracte cu mediul privat şi autorităţile publice locale, pe diferite segmente de activitate, de la întreţinere centrale termice la deratizări şi dezinsecţii, valoarea contractelor încheiate până la începutul lunii iunie depăşeste 15 miliarde lei vechi. „Ca şi valoare avem până la sfârşitul lunii mai contracte încheiate în valoare de dezinsectieaproximativ 15 miliarde lei vechi, începând de la persoane fizice până la persoane juridice, entităţi de producţie, cel mai mare client este CET Govora, avem primării, avem constructori de drumuri europene cu care avem încheiate contracte. Sper ca zilele următoare să finalizăm încheierea contractului cu Polaris, deci avem contracte destul de multe, pe lângă CEO”, a spus Giorgi. Contract pe protecţia muncii a fost încheiat şi cu firma ce asigură reabilitarea DN 66, în următoarea perioadă aşteptându-se semnarea contractului cu societatea ce asigură salubrizarea în majoritatea localităţilor din judeţ, de asemenea existând contracte şi cu parte din unităţile de cazare din Rânca. „Pe DN 66 colaborăm cu constructorul drumului respectiv, asigurăm tot ce înseamnă sănătate şi securitate în muncă, deci evaluarea riscurilor. Dumnealor sunt foarte mulţumiţi de serviciile noastre şi, din ce am discutat cu colegii, vor să colaborăm în continuare şi pe o autostradă pe care o vor avea în lucru de anul viitor. Acum rămâne să şi confirme acest lucru. De asemenea, am înaintat foarte multe oferte în special pe serviciul de dezinsecţie- dezinfecţie-deratizare şi pentru o parte dintre acestea ne-au venit solicitări pentru încheierea unor contracte, mă refer la asociaţii de locatari şi este îmbucurător că ne dezvoltăm, avem şi câteva pensiuni în Rânca unde vom presta servicii pe acest segment”, a mai spus şeful Minprest. În următoarea perioadă, unitatea îşi va deschide punct de lucru la Craiova, 30 de salariaţi lucrând deja în acea zonă. 

Aviotratament în Târgu Jiu

0
Dezinsecții pe repede înainte. Autoritățile din Târgu Jiu anunță o nouă acțiune pentru stârpirea insectelor. "A...
Începe "lupta" cu insectele, în Târgu-Jiu!

Dezinsecție în cartierele din Târgu Jiu

0
Autoritățile anunță acțiuni de dezinsecție în Târgu Jiu. În ultima perioada cetățenii s-au plâns de...
Acțiune de dezinsecție

Atenție! Acțiune de dezinsecție la prima oră

0
Primăria Municipiului Târgu Jiu anunță cetățenii că mâine, 26.05.2022, de la ora 06:00, va demara o acțiune de dezinsecție la nivelul întregului oraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!