Acasa / Economic / Fabrică de cabluri auto, la Târgu-Jiu

Fabrică de cabluri auto, la Târgu-Jiu

La Târgu-Jiu se vor produce cabluri auto! Acest lucru a reieşit din declaraţiile făcute de primarul Municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru accentuând faptul că noua unitate de producţie se va construi în zona CET–ului.

Investitorii din Germania par hotărâţi să creeze o fabrică de cabluri auto la Târgu-Jiu, declaraţia fiind dată de primarul Florin Cârciumaru, care a înmânat oamenilor de afaceri documente cu informaţiile solicitate. Primarul oraşului susţine că noua unitate economică se va realiza în zona CET –ului, acolo fiind teren suficient, dar şi utilităţi asigurate. „Pot spune că lucrurile se desfăşoară într-un ritm alert! Ne-au cerut documente şi cred că unitatea se va construi în zona CET –ului, acolo unde există o suprafaţă de teren ce aparţine Primăriei Târgu-Jiu. Acolo sunt şi terenuri ce aparţin locuitorilor din Romaneşti, am purtat discuţii, se lucrează la documentaţie şi vom trece la emiterea titlurilor de proprietate”, a explicat Cârciumaru. În plus, investitorii germani doresc să intre în posesia terenului respectiv cumpărându-l, acesta nefiind de acord cu închirierea spaţiului necesar dezvoltării unităţii. „Acolo există toate utilităţile, dar investitorul şi-a manifestat intenţia de a cumpăra terenul pentru construirea fabricii pentru că nu vor să meargă pe închiriere sau pe concesiune”, a mai declarat primarul oraşului. Proiectele de viitor ale noului investitor prevăd crearea a 700 locuri de muncă în 2015 şi alte 1200 în 2016-2017. Cârciumaru a mai declarat că sunt şanse mari ca săptămâna viitoare, unul din reprezentanţii investitorului să ajungă la Târgu-Jiu pentru noi discuţii.

2 comentarii

  1. Dar fabrica de tigarete, rostramul, barsestiul si multe altele unde sunt ce sa ales cu ele un centru in Tg Jiu ca oameni sa mearga printr-un paradis si sa-si castige existenta din aerul cel expira….

  2. cat timp psd conduce gorjul indeosebi carciumaru si calinoiu care doar stiu sa mature strazile investitorii straini fug de noi ca de dracu

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*