Încă o săptămână fără negocieri pentru salarii la CEO

0
259

Încă o săptămână fără negocieri pentru salarii la Complexul Energetic Oltenia. Administrația companiei energetice a reușit să convingă sindicatele să renunțe la săptămâna de după sărbătorile pascale și să nu se mai prezinte la negocieri. Astfel, șefii companiei vor avea timp suficient să se pregătească de discuțiile care sunt programate la începutul săptămânii viitoare.

Este vorba de o nouă ședință a Comisiei de Negociere care va avea pe ordinea de zi prezentarea unor simulări care vizează includerea în salariul de bază a sporului de producție și a adaosului salarial. Acestea sunt trecute separat pe fluturașul de salariu în momentul de față și ar putea fi pierdute, dacă societatea va intra în insolvență. S-a decis să fie realizate simulări pentru Termocentrala Rovinari, precum și pentru carierele Jilț și Roșia. Se va stabili care vor fi lefurile după ce sporurile respective vor fi incluse în salariu.

Pe lângă situațiile legate de includerea sporurilor în salariu sunt programate negocieri pentru creșteri ale lefurilor anul acesta. Cert este că majorările, dacă vor fi obținute, se vor acorda cel mai probabil de la începutul lunii iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here