Acasa / Economic / A început concursul pentru funcțiile de conducere din CEO. Candidații s-au întâlnit cu echipele de examinare

A început concursul pentru funcțiile de conducere din CEO. Candidații s-au întâlnit cu echipele de examinare

ce-oltenia83 de salariați din cadrul Complexului Energetic Oltenia (CEO) s-au înscris pentru ocuparea a 51 de posturi de conducere. Candidații au avut, ieri, o întâlnire la sediul Facultății de Inginerie din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” cu echipele de examinare conduse de Sorinel Boza, directorul general, și Ion Pisc, directorul Termocentralei Rovinari. „Pe data de 12 a demarat oficial concursul pentru posturile care se cunosc și am avut o întâlnire cu cei care s-au înscris, pentru că așa este normal, să afle de la noi ce așteptări avem, ce așteptări au candidații de la noi și am pus la punct anumite aspecte legate de organizarea concursului. Am prezentat întreaga echipă de selecție, prima condusă de mine și cea de-a doua de către domnul director Pisc”, a declarat Sorinel Boza, directorul general al CEO.

Astăzi va avea loc examenul scris

Astăzi va avea loc proba scrisă a examenului. „Mâine (n.r.-astăzi) la ora 10 este partea scrisă, urmând ca după două-trei zile să fie partea de interviu cu toată echipă. De asemenea, la examen vor participa doi colegi din partea sindicatelor, ca observatori, pentru a ne asigura că procesul este transparent și corect”, a mai precizat Boza.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*