Acasa / Economic / Interes din partea alto investitori pentru zona Rostramo

Interes din partea alto investitori pentru zona Rostramo

Alți doi investitori și-au arătat interesul de a deschide unități de producție pe platforma Rostramo. Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că a fost anuțat de interesul manifestat de oamenii de afaceri de către Emanoil Ciobanu, lichidatorul judiciar carte se ocupă de Rostramo: „Ținem legătura permanent cu domnul Ciobanu, pentru că dumnealui se ocupă de proprietatea din zona respectivă. Pe noi ne intetesează să preluăm suprafața necesară amnenajării de alei și străzi“.

Ce unități funcționează acum pe platforma Rostramo

Primarul Marcel Romanescu a precizat că a avut o întâlnire cu reprezentanții companiei Sumitomo, care deține fabrica de cablaje din incinta platformei industriale Rostramo: „Ne-am întâlnit la fața locului și am discutat despre investiția noastră în străzile și aleile interioare, pentru a veni în ajutorul lor.

Este teren suficient și pentru alți investitori“.

Tot pe amplasamentul fostei fabrici de mobilă un investitor francez vrea să deschidă o fabrică de elemente de caroserie auto, iar tot acolo deja funcționează o unitate de prelucrare a lemnului.

Un comentariu

  1. Daca vor fi si la aceste babrici ca si la cea de cablaje .o fabrica fantoma unde sunt tratati angajatii ca pe niste carpe .supraveghetorii din fabrica de cablaje sunt niste nenorociti care isi bat jos de angajate .mai ales femei .lucrez in fabrica de cablaje si vad zilnic cum se poarta
    Este un supraveghetor Dediu in fabrica care hartuieste sexual angajatele . Aceasta fabrica a fost asteptata in tg.jiu .dar majoritatea oamenilor si.au dat demisia
    Oare de cee .??? Salarii la inceput promose .iar dupa contract alte minciuni . Rusine domnule Cosmin Popescu .

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*