18.4 C
Târgu Jiu
marți, august 16, 2022
AcasăEconomicNu mai intră în şomaj tehnic!

Nu mai intră în şomaj tehnic!

Angajaţii Complexului Energetic Oltenia nu vor mai intra în şomaj tehnic, începând de săptămâna viitoare! Anunţul a fost făcut de directorul general din cadrul Diviziei Miniere, Daniel Antonie, acesta declarând că termocentralele au nevoie de cărbune, motiv pentru care se va lucra la flux continuu.

Veste bună pentru angajaţii Complexului Energetic Oltenia, care începând cu data de 25 mai nu vor mai intra pentru zece zile în şomaj tehnic. Decizia a fost luată în şedinţa de ieri, şeful Diviziei Miniere, Daniel Antonie, declarând că este nevoie de cărbune pentru termocentrale. În paralel, Divizia Minieră livrează cărbune şi către Regia de Activităţi Nucleare şi Apă Grea, plata făcându-se în avans, conform declaraţiilor acestuia. „Era programată ultima săptămână din luna mai și prima săptămână din luna iunie să intrăm în șomaj tehnic cu carierele din Motru, Husnicioara și Peșteana, dar nu se mai intră. O să lucrăm la flux continuu pentru că este nevoie de refacerea stocurilor de cărbune la termocentrale. Noi avem contract cu RAAN-ul în acest moment de 80 de mii tone cu plata în avans și îl onorăm. La ora actuală avem 400 de mii de tone cărbune în termocentrale și 600 de mii la partea minieră, doar că trebuie să refacem stocurile pentru termocentrale. Nu intră nici TESA”, a declarat directorul Daniel Antonie. Conform unor surse, se pare că s-a prelungit perioada de revizie a unităţii de la Cernavodă în această săptămână, în şomaj tehnic sunt minerii de la UMC Husnicioara.

CEO măsoară noxele pentru încadrarea locurilor de muncă în condiții deosebite

0
Complexul Energetic Oltenia măsoară noxele pentru încadrarea locurilor de muncă în condiții deosebite. Este vorba...

Fost membru în Directoratul CEO, condamnat la închisoare cu executare

0
Daniel Antonie, fostul director al Diviziei Miniere din cadrul CE Oltenia, a fost condamnat definitiv...

Guvernul şterge datoriile bugetare ale producătorilor de electricitate de stat. Măsura vizează și Complexul Energetic Oltenia

0
Datoriile bugetare ale producătorilor de energie electrică se vor stinge, printr-un mecanism de dare în...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!