Acasa / Economic / Iriza: Ministerul Energiei este principalul vinovat de ”dezastrul din Complexul Energetic Oltenia”

Iriza: Ministerul Energiei este principalul vinovat de ”dezastrul din Complexul Energetic Oltenia”

Acuzații grave între politicieni pe tema grevei din minerit și energie. Senatorul Iriza crede că în spate s-ar afla mâna ALDE dar și a deputatului liberal Dan Vâlceanu. Parlamentarul PSD afirmă că Ministerul Energiei este principalul vinovat de ”dezastrul din Complexul Energetic Oltenia”. Primarul Robert Filip îi numește ”escroci” pe cei care dau vina pe ALDE pentru faptul că Ministerul Energiei este condus de acest partid.

Pe senatorul Scarlat Iriza l-a revoltat comunicatul de presă transmis de ALDE, duminică, de solidarizare cu greviștii din minerit. Crede că a fost un atac la adresa PSD. ”Cine conduce Ministerul Energiei, tata sau Anton Anton, lider important ALDE?” întreabă parlamentarul social-democrat. Iriza consideră că Ministerul Energiei este principalul vinovat de situația dezastruoasă din CE Oltenia. Senatorul nu exclude mâna ALDE Gorj ori a deputatului Vâlceanu în ceea ce privește greva spontană.

2 comentarii

  1. Marius, Tg Jiu

    acest bou cu frana sa se ia de mana cu morega. doi mosi decrepiti si derutati, care se baga in seama oricand si oriunde, iar ziaristi de 2 zloti ca voi ii popularizeaza, probabil pe o saorma sau similar.

  2. Si Basescu e vinovat nea’ Iriza , si Basescu . Creca si Soros .

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*