Legea Energiei, la Comisia de Industrii

0
5

energieVor aprobarea amendamentelor la Legea Energiei! Este vorba de cei doi deputaţi Vasile Popeangă şi Iriza Scarlat, care urmează să se întâlnească astăzi cu deputatul Iulian Iancu pentru a fi puse la punct ultimele detalii, astfel încât actul normativ, favorabil Complexului Oltenia, să treacă şi de Comisia de Industrii.

Cei doi parlamentari se vor întâlni astăzi cu Iulian Iancu pentru a iniţia demersurile necesare, astfel încât Legea Energiei să treacă şi de Comisia de Industrii. Deputatul Vasile Popeangă a declarat că doreşte ca amendamentele la actul normativ să fie aprobate înainte de vacanţa parlamentară. „Această lege a luat avizul de la Comisia de Transporturi, mâine, eu şi domnul deputatu Iriza vom avea o întâlnire cu domnul preşedinte Iancu de la Comisia de Industrii, urmând ca, miercuri, să fie introduse amendamentele în această comisie pentru modificarea legii, aşa cum a fost cea făcută la Senat”, a declarat deputatul Vasile Popeangă.

Ieri, producţia de energie Hidro a reprezentat 47.39% , respectiv 3.262 MW, iar cea de cărbune 21,15% respectiv 1456 MW, restul tipurilor de energie având cote de piaţă mici. În următoarea perioadă se anunţă temperaturi extreme, mai exact o vară secetoasă, în care energia termo va salva din nou Sistemul Energetic Naţional.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here