Acasa / Economic / Luptă mare între Pârvulescu și Roșca pentru șefia FNME

Luptă mare între Pârvulescu și Roșca pentru șefia FNME

Luptă mare între sindicaliștii Nelu Roșca, lider de sindicat la cariera Roșiuța și vicepreședintele FNME, și Dumitru Pârvulescu, actualul președinte al FNME, pentru șefia federației sindicale. Congresul în care se va alege noul lider va avea loc pe data de 10 decembrie. De asemenea, un alt candidat este liderul Ninel Răscol de la Sindicatul „Energia“ Rovinari.

„Este o competiție interesantă. Avem o persoană care va candida. Este liderul cel mai vechi membru al Sindicatului Energia Rovinari. S-au făcut speculații că ar fi un apropiat de-al meu, dar colegul meu Ninel Răscol are relații mult mai apropiate cu domnul Pârvulescu decât cu mine. Se cunosc dinainte și sunt colegi în sindicate cu mult înainte să fiu eu lider în mișcarea sindicală. Nu mă interesează funcțiile sindicale și încerc să fac munca sindicală de la nivelul meu și să ajut oamenii cât pot. Sunt curios să văd programele, cu ce perspectivă vin sau cu ce lucruri noi și apoi o să mă decid pe cine o să susțin“, a spus Manu Tomescu, președintele Sindicatului „Energia“ Rovinari.

Crețan îl susține pe Roșca

Constantin Crețan, care este și el președintele unui sindicat, îl vede câștigător pe Nelu Roșca: „Dacă aș fi alegător, l-aș alege pe Roșca, valul tânăr și omul care nu execută ordinele lui Condescu. Este un om bătăios. Pârvulescu nu a fost în stare să-l domine pe Condescu. Nu a fost în stare să desființeze Uniunea“.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*