Manu Tomescu: În Comisia de Negociere sunt doi liberali

0
376

Vicepreședintele Sindicatului „Energia Rovinari”, din cadrul Termocentralei Rovinari, Manu Tomescu, este de părere că liderii de sindicat din companie sunt dependenți direct de partidele politice și ascultă de acestea. Manu Tomescu este de părere că la Complexul Energetic Oltenia există o frăție între administrație, sindicate și politicieni. Este vorba de politicienii care, vremelnic, se află la guvernare și sunt interesați de angajările și de bugetul Complexului Energetic Oltenia.

Manu Tomescu susține că în Comisia de Negociere sunt doi membri ai principalului partid aflat în momentul de față la Guvernare. Este vorba de doi sindicaliști care sunt membri ai Partidului Național Liberal.

Liderul de sindicat din Termocentrala Rovinari nu vede o problemă în apartenența colegilor săi la un partid politic. Problema este, în opinia lui Tomescu, faptul că sindicaliștii care sunt și politicieni pun acum partidele pe primul loc și nu interesele minerilor și ale energeticienilor pe care ar trebui să îi reprezinte în discuțiile sau negocierile cu administrația. Astfel, adevăratul stăpân al liderilor de sindicat nu ar fi salariații, ci politicienii și interesele acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here