Acasa / Economic / Marciuc: Cutia Pandorei privind mutarea sediului CEO s-ar putea redeschide

Marciuc: Cutia Pandorei privind mutarea sediului CEO s-ar putea redeschide

Adrian Marciuc, lider de sindicat al Federaţiei Univers, aduce în spaţiul public informaţii noi cum că s-ar putea reîncerca mutarea sediului CEO la Bucureşti. Crede acest lucru deoarece spune că are informaţii că primul pas făcut va fi mutarea Diviziei Financiare la Craiova.

marciuc

„Noi, Federaţia Univers, nu suntem de acord cu mutarea Diviziei Financiare la Craiova. Exista această deschidere a cutiei Pandorei privind mutarea sediului central. Este clar că e un pas făcut pentru mutarea sediului la Bucureşti. Dacă fiecare îşi ia divizia în localitatea din care este, sediul central atunci haideţi să-l mutăm la Bucureşti. Federaţia Univers ştiţi că nu a fost de acord cu treaba asta şi chiar a făcut acţiuni pe tema aceasta şi vom face din nou acţiuni sindicale dacă acest lucru se va întâmpla”, a declarat Adrian Marciuc.

S-a ajuns la aceste speculaţii după ce Ion Pisc, directorul Termocentralei Rovinari, şi Constantin Bălăşoiu, au fost la Bucureşti la o discuţie cu secretarul de stat Corina Popescu, despre investiţiile la unităţile pe care le conduc. Ministerul Energiei a însărcinat Consiliul de Supraveghere să schimbe directoratul, dar mai întâi CS- ul trebuie completat cu alte două persoane, după ce Simona Fătu şi Constantin Jujan şi-au dat demisia. După ce acest lucru se va întâmpla, Consiliul de Supraveghere trebuie să găsească oameni şi pentru directoratul CEO, având în vedere că numai doi dintre ei, Laurenţiu Ciobotărică şi Daniel Antonie, au fost selectaţi prin Ordonanţa 109.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*