Acasa / Economic / Marius Dumitrașcu renunță la postul din CS al Complexului Energetic Oltenia după mai puțin de o lună

Marius Dumitrașcu renunță la postul din CS al Complexului Energetic Oltenia după mai puțin de o lună

Marius Dumitrașcu, cel mai nou secretar de la stat din Ministerul Energiei, susținut de ALDE a renunțat la poziția sa din cadrul Consiliului de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia, potrivit convocatorului Adunării Generale a Acționarilor CEO care va avea loc la jumătatea lunii viitoare și transmis de site-ul e-nergia.ro

„1. Revocarea domnului Dumitrașcu Marius din calitatea de membru al Consiliului de Supraveghere al Societății Complexul Energetic Oltenia SA, ca urmare a Declarației de renunțare la mandat nr. 15181/26.07.2019.
2. Numirea unui membru al Consiliului de Supraveghere al Societății Complexul Energetic Oltenia SA, pe locul rămas vacant prin renunțarea la mandat a domnului Dumitrașcu Marius” se arată în convocatorul AGA.

Marius Dumitrașcu, susținut de ALDE Gorj, a fost numit secretar de stat în Ministerul Energiei la jumătatea lunii iunie. Este al treilea secretar de stat din Gorj, după Andrei Maioreanu și Doru Vișan, și i-a luat locul lui Robert Tudorache, tot membru ALDE.

Dumitrașcu a fost ales de acționari ca membru în Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia la data de 1 iulie în urma unei ședințe AGA la care s-a aplicat metoda votului cumulativ. Așadar, a renunțat la poziția sa la mai puțin de o lună de la numire.

Un comentariu

  1. Inseamna ca ordonanta corporativa functioneaza si dl si-a dat seama ca nu sa aplicat pentru numirea in CS.Restul membrilor CS sunt numai specialisti in energie si au fost selectati de firme specializate si numiti in baza ordonantei corportive.Rezultatul va fi ca CEO va aeea bani pentru plata certificatelor de co2 fara ajutorul/sprijinul guvernului si investitia la grupul nou va incepe imediat.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*