19.5 C
Târgu Jiu
duminică, august 14, 2022
AcasăEconomicMinprest, în concediu fără plată

Minprest, în concediu fără plată

Angajaţii Complexului Oltenia nu sunt singurii care intră în minivacanţă! Alături de aceştia, dar în concediu fără plată se vor afla şi salariaţii Minprest. Directorul general adjunct, Alin Văcaru, a declarat că începând de săptămâna viitoare toţi salariaţii vor intra în concediu fără plată, vremea rece nepermiţând efectuarea lucrărilor de plantări.

Intrarea în concediu a salariaţilor de la CE Oltenia dă peste cap şi planurile unităţilor prestatoare de servicii. Aşa se face că, vrând-nevrând, unităţile prestatoare au decis ca salariaţii să intre în concediu de odihnă fără plată. Printre societăţile în cauză se numără şi Minprest, de luni cei aproximativ 1600 de angajaţi urmând să intre în concediu fără plată. În aceste condiţii, directorul general adjunct, Alin Văcaru, a precizat că se respectă prevederile prevăzute în contractul colectiv de muncă cu privire la intrarea în concediu fără plată, temperaturile scăzute nepermiţând continuarea lucrărilor de plantări. Angajaţii de la Minprest au primit cu ocazia sărbătorilor de sfârşit de an prime sub formă de tichete cadou în valoare de 400 lei pentru fiecare salariat. Printr-o situaţie mai grea vor trece angajaţii Minprest ce au lucrat la Seciuri, fiind şanse ca aceştia să rămână în fără plată şi când se va relua activitatea în ianuarie. În acest sens, directorul general adjunct, Alin Văcaru a precizat că „aşteptăm să definitivăm contractele cu CE Oltenia, încercăm să găsim soluţii pentru a-i redistribui. Este prematur să spunem ce facem cu ei. Vom încerca să găsim soluţii să-i redistribuim pe Rovinari. Dacă nu ? Vor sta în fără plată”.

Speriate de caniculă, autoritățile caută soluții

0
Autoritățile se mobilizează pentru evitarea evenimentelor neplăcute ce ar putea fi cauzate de caniculă. Într-o...

Au fost desemnați câștigătorii concursului „Soluții pentru TINEri”

0
Zeci de elevi și studenți au fost premiați la prima ediție a concursului „Soluții pentru...

REVISAL-ul va fi accesibil online pentru salariați/foști salariați

0
Registrul general de evidență a salariaților (REVISAL) va fi accesibil online pentru salariați/foști salariați, în privința datelor care îi privesc, potrivit unei legi promulgate de președintele Klaus Iohannis

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!