Mitrescu s-a săturat de FNME

1
1053

Președintele Sindicatului „Energia” Rovinari, Constantin Mitrescu, s-a săturat de Federația Națională Mine Energie. Este motivul pentru care în urmă cu o lună și-a și înaintat demisia din funcția de vicepreședinte al Federației Naționale Mine Energie. Aici ocupa postul de vicepreședinte responsabil cu sectorul „termo”.

Interesant este că demisia din conducerea Federației i-a fost acceptată fără niciun fel de comentarii. Era de așteptat să se întâmple acest lucru, având în vedere că mâna dreaptă a lui Constantin Mitrescu, liderul de sindicat Manu Tomescu, este din ce în ce mai critic la adresa lui Dumitru Pârvulescu, președintele FNME.

De altfel, Sindicatul Energia Rovinari și-a și trimis reprezentanți zi de zi la protestele organizate de peste două luni de zile în Piața Prefecturii din Târgu Jiu. De asemenea, pregătesc un calendar propriu de acțiuni legat de situația Complexului Energetic Oltenia.

1 COMENTARIU

  1. S-a rupt lantul de iubire! Sa ne spuna dl. Mitrescu cum a pacalit salariatii din Rovinari cotind-o spre FNME, ca sujnic al fostului Presedinte Condescu. Acum nu mai poate linge patofii sefilor, are o varsta iar Dumnezeu nu doarme

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here