O nouă organigramă la CEO. Angajații TESA, trimiși în producție

0
1379

O nouă organigramă va intra în vigoare în luna ianuarie la Complexul Energetic Oltenia (CEO).

Daniel Burlan, președintele Directoratului de la CEO, a spus că vor exista schimbări majore, în sensul că personalul de la birouri va fi trimis să lucreze în producție: „Începând cu luna ianuarie o să avem o altfel de organigramă, de structură. O să reorientăm personal TESA către zona de producție, spre analiză, verificare și urmărire în zona direct productivă“.

Va candida pentru un nou mandat în Directoratul CEO

Mandatele actualului Directorat expiră în luna februarie 2021. Daniel Burlan a precizat că își va depune dosarul pentru a candida pentru un nou mandat: „Este declarată procedura de selecție atât pentru Consiliul de Supraveghere, cât și pentru Directorat.  Când se va anunța intenția de recrutare, eu voi participa și îmi voi depune candidatura“.

Daniel Burlan a precizat că s-a îmbunătățit colaborarea cu Consiliul de Supraveghere care se întrunește ori de câte ori este nevoie: „Avem o colaborare bună cu Consiliul de Supraveghere. Dacă înainte ședințele se desfășurau lunar, acum se organizează și se desfășoară ori de câte ori au nevoie. Suntem într-o continuă mișcare în ceea ce privește Planul de restructurare și trebuie multe documente avizate în funcție de competențe“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here