Peste 50 de salariaţi de la cariera Jilţ Nord au fost trimişi în concediu de odihnă forţat

0
753

Cariera Jilţ Nord, călcată din nou de hoţiPeste 50 salariați ai Carierei Jilț Nord, din Complexul Energetic Oltenia (CEO), au fost nevoiţi să îşi oprească activitatea şi să plece în concediu de odihnă forţat, după ce un mal de pământ s-a prăbușit peste circuitele de benzi care deserveau două excavatoare mari.

Pentru că cele două excavatoare și circuitele de benzi aferente nu mai sunt funcționale, angajaţii carierei nu mai au unde să își desfășoare activitatea.

Condcerea carierei Jilț Nord a fost luată hotărârea ca angajaţii care nuj mai pot să-şi desfăşoare activitatea să intre obligatoriu în concediu de odihnă. Salariaţii care au fost afectaţi de această măsură nu sunt mulţumiţi, pentru că îşi programaseră cocediile în altă perioadă a anului.

CEO trebuie să înceapă realizarea stocurilor de cărbune

Din luna august, la nivelul CEO va începe realizarea stocurilor de cărbune pentru perioada de iarnă, astfel încât această avarie vine cum nu se poate mai prost pentru companie. Stocurile trebuie să fie disponibile la nivelul depozitelor din sucursalele termocentrale şi la depozitele din carierele miniere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here