Popeangă: Ciurel a făcut peste 200 de angajări şi a mărit 400 de salarii în timpul disponibilizărilor

1
8

Vasile PopeangăVasile Popeangă face dezvăluiri despre modul în care a acţionat Laurenţiu Ciurel, în ultimul său an de director la CEO şi a precizat că îi va face şi plângere penală, deoarece l-a acuzat public de faptul că a intervenit la el pentru a face plăţi înainte de termen pentru anumite firme.

Laurenţiu Ciurel l-a acuzat pe Vasile Popeangă de faptul că i-a dat o lista cu nume de firme , cărora să le facă plăţi înainte de termen. Popeangă susţine că Ciurel minte şi îl invită în instanţă să demonstreze acest lucru. „Nu am renunţat la a-i face plângere penală. Vreau să vină cu probe. Îi dau şi o soluţie de sprijin. I s-au confiscat 150 de stikuri, că avea aparatură de înregistrare. Dacă nu mai găseşte acea hârtie are înregistrări şi atunci nu cred că are probleme şi emoţii, dacă tot m-am dus la dumnealui să- l rog să facă nişte plăţi. M-am gândit că a confundat lista mea cu a lui Călinoiu,” a declarat Vasile Popeangă.

Parlamentarul a adus într-o conferinţă de presă şi documente din care rezultă că Laurenţiu Ciurel a angajat peste 200 de persoane, în anul în care au plecat acasă 2000 de salariaţi. „În 2015 când s-au făcut disponibilizări în număr de 2000, domnul Ciurel a angajat la CEO, 224 de oameni. Referenţi, ingineri, şefi de departamente, de asta la un momement dat m-am gândit că a confundat lista mea cu a lui Călinoiu. Tot în 2015 a făcut majorări de salarii la 472 de oameni. E o persoana care intr- un a de zile a ajuns la un salariu mai mare decat directorul. De la 30 şi ceva a ajuns la 120 şi ceva de milioane de lei vechi. Era economistă şi a ajuns director,” a declarat Vasile Popeangă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here