Acasa / Economic / Raportul Corpului de Control a ajuns la presă

Raportul Corpului de Control a ajuns la presă

Sorinel Boza, managerul Complexului Energetic Oltenia (CEO), este revoltat de faptul că raportul întocmit de Corpul de Control al Prim-Ministrului în care sunt semnalate mai multe nereguli a ajuns în mass-media. Acesta a spus ă documentul este păstrat în seiful său și că nimeni nu are voie să îl ia de acolo: „Raportul stă la mine în seif. Nu are dreptul să-l ia nimeni. Cine vrea să-l citească dintre colegii mei, vine îl cere pentru a-ți lua o informație din el, știm cui îl dăm, cine a ajuns la el, cine îl citește aici. Îl citește aici și nu este luat acasă“.

„Are și informații de uz confidențial“

Managerul CEO spune că raportul conține și o serie de elemente confidențiale legate de politica de achiziție a companiei și din acest motiv nu ar fi trebuit prezentat opiniei publice. Acest raport are și informații de uz general, care pot fi puse la dispoziție, dar are și informații de uz confidențial. Acum poate fi văzut și se poate observa că scrie acolo despre politicile de vânzări, politicile de achiziție, target-urile de marketing. Pentru o companie importantă și de siguranță națională nu sunt lucruri care trebuie spuse și țin de bucătăria internă.

Un comentariu

  1. Pe dl director general il inteleg.Oare de ce guvernul nu face public acest raport,asa cum a promis PM.Are cumva raportul mentionat ,,confidential-secret-sau strict secret,,?Sa fie oare un act normativ prin care CEO a fost trecut in structura institutiilor de siguranta nationala ?

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*