Săgeată aruncată de Boza spre Ciurel

0
10

Sorin BozaSorinel Boza, managerul Complexului Energetic Oltenia (CEO), a aruncat o săgeată către fostul manager al Complexului, Laurențiu Ciurel, care și-a făcut un blog. Actualul manager a spus, în cadrul unei emisiuni TV, că nu va face acest lucru și că va face doar o analiză a ceea ce a găsit și a ce lasă în urma sa: „După ce o să-mi închei activitatea la această companie, nu îmi fac nici ziar și nici blog, ci o să fac o simplă analiză a ceea ce am găsit și de ce am lăsat. Nu pot să discut despre ce a fost. Fiecare răspunde pentru rezultatele pe care le are”.

Boza spune că are o relație de bun simț cu Ciurel: „Îi respect pe toți cei care au fost managerii Complexului. Dacă aș avea ocazia să mă întâlnesc cu dânsul, aș încerca să iau de la dânsul toate lucrurile bune pe care le-a făcut”.

Boza nu vrea să fie asemuit cu Harry Poter

Boza a precizat că nu este Harry Poter și nici nu deține o baghetă magică pentru a aduce rezultate pozitive, ci totul se datorează echipei. CEO a reușit să încheie o serie de contracte bilaterale de vânzare a energiei electrice, ceea ce asigură o producție minimă de 1.000 MW/oră. „Echipa a generat rezultatele pozitive. Boza nu este Harry Poter sau cineva cu un inel sau baghetă magică. Poate că noile idei și viziuni vor aduce o schimbare în bine. Îmi doresc să fim un exemplu bun, iar cei care vor conduce această companie să ia de exemplu bun ceea ce am făcut noi și să continue ceea ce facem noi bun astăzi, astfel încât această companie să se poată menţin3 pe piața de energie din România. Eu cred că se poate menține pe termen lung”, a spus Sorinel Boza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here