Acasa / Economic / Salarii mai mari pentru angajații de la UM Sadu
Universitatea Constantin Brancusi Targu Jiu - Admitere 2018

Salarii mai mari pentru angajații de la UM Sadu

Sindicatul din cadrul Uzine Mecanice (UM) Sadu solicită o creștere a salariilor. Marius Borcan, vicepreședintele Sindicatului Liber din cadrul UM Sadu, spune că majorarea trebuie să fie de cel puțin cinci procente: „Salariile sunt foarte mici. Este o ordonanță care îngrădește creșterea salariilor (n.r.- ordonanța care este valabilă și în cazul Complexului Energetic Oltenia). De șapte luni de zile, unitatea este pe profit și se poate face o majorare salarială. Salariații trebuie să simtă roadele muncii lor și a eficienței“.

Este nevoie de retehnologizarea unității

Marius Borcan spune că guvernul trebuie să investească în retehnologizarea unității: „Sunt utilaje vechi. Sunt și utilaje mai noi, dar la UM Sadu este nevoie de investiții. Uzina este a statului, care trebuie să vină cu investiții pentru retehnologizare. O să punem presiune pe guvern pentru a găsi soluții“.

Un comentariu

  1. Mai ales Borcan merita marirea….Cu acordul tacit al Directorului General totalul minutelor lucrate de domnul SEF PAZA nu se ridica la 60 min.Dimineata sa aduca sotia la serv.si la 15.10. sa o ia.Acest lucru in care Borcan primeste leafa intreaga….dar asta e politica….nu-i asa domnule Dijmarescu?!….sa stam confortabil si fara latraturi….marca Borcan…

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*