Acasa / Economic / Scade prețul la gigacalorie pentru motreni. Vezi când!

Scade prețul la gigacalorie pentru motreni. Vezi când!

Autoritățile din Motru au vești buni pentru cetățeni, la început de an. Uzina de Agent Termic și Alimentare cu Apă (UATAA) Motru va bifa mai multe modernizări în 2020. Investițiile ce urmează să fie demarate vor reduce prețul pe gigacalorie.

Primarul din Municipiul Motru susține că noul an va aduce mai multe investiții în orașul pe care îl conduce. Unele vizează modernizarea societății UATTA Motru, societatea care de anul acesta scapă de inslvență. „În 2020 încep investițiile majore la UATTA Motru. În prima fază pentru conformarea la normele de mediu, apoi investiții într-o centrală nouă care să corespundă nevoilor orașului. Vom construi o centrală atât pentru locuitori cât și pentru agenții economici. Va fi un an cu investiții majore.  Tehnologia nu necesită creșterea numărul de angajați, vom merge cu același personal, eficiența va fi oricum mai mare. Centrala va corespunde normelor de mediul și prețul final al gigacaloriei va fi mult mai mic pentru cetățeni. Totodată anul acesta există premisele ieșirii din insolvență, în aprilie sunt șanse ca UATTA Motru să scape de această procedură”, a declarat Gigel Jianu.

Schimbări

Primarul a intrat în 2020 cu un gust amar. Jianu continuă să critice modul în care este condusă unitatea. Pe viitor edilul i-a în calcul înlocuirea lui Eugen Corcoață din fruntea UATTA Motru. „Avem aici un management defectuos, un conducător care nu se prea interesează și am venit și voi veni în fața Consiliului Local cu o propunere de înlocuirea a administratorului special cu un om mult mai competent”, a mai declarat primarul din Motru.

Un comentariu

  1. competent??????Turlea Mihai ??????
    poate la pus in pahar…..

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*