Acasa / Economic / Schimbări de directori în CEO

Schimbări de directori în CEO

CE OlteniaGheorghe Davițoiu, fostul director general al Complexului Energetic Oltenia (CEO), spune că în perioada următoare vor urma o serie de schimbări de directori în cadrul unității, după ce în funcții de conducere din Ministerul Energiei au ajuns o serie de reprezentanți de la PSD și ALDE. „Foarte mulți stau pe funcții doar de dragul de a sta. Este dezastru prin cariere. Mineritul este distrus cel puțin 60-70% din punct de vedere tehnic și tehnologic, iar exproprierile nu au fost făcute la timp, iar situația este acum foarte grea. E posibil să existe schimbări de directori. Probabil că tot criteriul politic va prima. Eu nu am fost membru de partid. Am fost director din anul 1996 și până în 2013, când a fost conflictul cu Ciurel”.

„Nu cred că trebuie ca managerii foarte buni să fie schimbați”

Dumitru Pârvulescu, președintele FNME, spune că tot timpul s-au produs schimbări de directori în cadrul CEO, în funcție de partidele aflate la putere: „Nu cred că trebuie ca managerii foarte buni să fie schimbați. Îmi aduc aminte cum proceda Mischie, care făcea din directori membrii de partid, dar, din păcate, ulterior, s-au făcut din membrii de partid directori”.

2 comentarii

  1. Stai linistit ca si acum este la fel.
    Pe PCR(pile, cunostinte, relatii) se fac avansari, cresteri de salarii, etc. la fel si la disponibilizari, daca este sa plece personal de la TESA, vor pleca poate cei care nu au pile si vor ramane tot cei cu pile si nepregatiti. CEO, mai devreme sau mai tazriu, isi va diminua capacitatea de productie carbune, energie, posibil sa se si inchida datorita acestor sefi de cariere, sefi de sectoare, sefuleti, etc, 95 % dintre ei fiind nepregatiti. Ca za reziste pe piata, trebuie restructurare masiva (taiat in carne vie), tot ce nu e productiv, inchis, redus, angajatii care taie frunze la caini, trimisi acasa. Daca nu se iau aceste masuri acum , ami tarziu se vor lua alte masuri mai drastice.

  2. Mai Lesule Davitoiu, sti care este diferenta dintre berma si berna? Daca da, mergem mai departe! Sti Ce este xilitul? Daca da,trecem la elementare: ce’i piluga!? Si o Să inchidem pentru tine: Ce sunt cuiele de dreapta???? Hai, testeaza’ti cunostintele(micronice) si dupa aceea vorbim!!!!!! Despre Ce vrei tu!!!!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*