9.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, mai 8, 2021
AcasăEconomicSe cere oficial demisia unui șef din CEO

Se cere oficial demisia unui șef din CEO

Se solicită oficial demisia unuia dintre șefii Complexului Energetic Oltenia. Este vorba de Lăcrămioara Diaconu-Pintea. Este o solicitare publică a Sindicatului Renașterea CEO din Jilț. Liderii de sindicat din cadrul carierei miniere amintite sunt nemulțumiți de prestația membrului Directoratului Complexului Energetic Oltenia, Lăcrămioara Diaconu Pintea. Președintele Sindicatului Renașterea CEO, Ion Popescu, a declarat că va transmite și o solicitare publică în ceea ce privește necesitatea demisiei șefei din colosul energetic.

Ion Popescu a declarat că nu a înțeles până acum care este rolul directoarei respective în cadrul companiei și nu știe pentru ce este plătită. Nu s-a văzut nimic benefic în urma aducerii Lăcrămioarei Pintea în Directorat, din contră societatea pare să aibă și mai multe piedici la București, în cadrul Ministerului Energiei, este de părere Ion Popescu.

De menționat că în momentul de față Directoratul Complexului Energetic Oltenia funcționează în formulă redusă de doar trei persoane. Este vorba de următorii: Lăcrămioara Diaconu Pintea, venită din București, Constantin Bălășoiu, din Dolj, respectiv gorjeanul Daniel Burlan. Acesta din urmă este și președinte al Directoratului Complexului Energetic Oltenia.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -