Acasa / Economic / Se fac angajări la CEO. Vezi ce posturi se caută

Se fac angajări la CEO. Vezi ce posturi se caută

Complexul Energetic Oltenia (CEO) organizează concurs pentru a ocuparea a 21 de posturi de sudori. Proba practică se va desfășura la termocentrala Rovinari. „Dosarele au fost depuse la Uzina de reparații de la Rovinari, unitatea noastră de mentenanță. Se va susține o probă scrisă și o probă practică ce se va desfășura într-un atelier sau într-o secție a termocentralei Rovinari. Cred că nu poate nimeni să mai invoce că mai putem vorbi de favoritisme. Nimeni nu este interesat să aibă subordonat un lucrător care nu cunoaște această meserie. Sunt mulți solicitanți care și-au depus dosarul. Vor fi peste numărul de posturi scoase la concurs, 21 de locuri“, a spus Ion Rușeț, consilier al managerului CEO.

Sudorii de la CEO au plecat în străinătate

CEO a ajuns să aibă deficit de sudori din cauza programelor de disponibilizare. Cei mai mulți salariați de la CEO au plecat în străinătate. „Am avut un program de plecare voluntară. A fost o acțiune convenită cu sindicatele. Au plecat o mare parte din sudori cu acest program de disponibilizare de anii trecuți, pentru că un sudor într-o țară vestică are un câștig de 2.000 de euro. De asemenea, unii nu au vrut să fie redistribuiți la alte cariere și au optat să plece. Compania a intrat într-un deficit de personal pe această meserie. Există la limită o situație de acest fel și în ceea ce privește vulcanizatorii unde este o muncă grea. Este posibil să se facă și aici angajări“.

Un comentariu

  1. Oare indemnizatia membrilor CS nu este dublul sumei de 2000 euro cat primesc acesti sudori in strainatate ? Daca le faceati si sudorilor salariul de 2000 euro/luna se strica grila de salarizare negociata cu sindicatle, asa ca mai bine sa plece.Problemaa sudorilor nu este de ieri/alaltaieri ci de zeci de ani,asa ca sunteti principalii vinovati.Apropo de la cca 5 presedinti de sindicat si cca 5-6 directori in anul 1995 , cati aveti acum (fara membrii CS si CD) ?

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*