Secretarul de stat Marius Dumitrașcu nu mai are atribuții pe energia pe bază de cărbune

0
75

Marius Dumitrașcu, secretar de stat în Ministeruil Energiei, a declarat că nu mai are atribuții cu privire la energia pe bază de cărbune: „De astăzi (n.r.-ieri) nu mai am atribuții pe partea de energie pe bază de cărbune. Nu comentez decizie. Există un ordin în acest sens“. Doru Vișan a preluat coordonarea sectorului privind energia pe bază de cărbune decare s-a ocupat și inițial.

Marius Dumitrașcu, care este și vicepreședintele ALDE Gorj, va rămâne membri în Consiliul de Supraveghere a Complexului Energetic Oltenia (CEO): „Ca membru în Consiliul de Supraveghere o să mă implic în luarea deciziilor, în limita atribuțiilor pe care le am“.

Revolta social-democraților

Conducerea PSD Gorj s-a declarat revoltată ca urmare a numirii lui Marius Dumitrașcu ca responsabil pe sectorul energiei pe cărbune. Mihai Weber, președintele PSD Gorj, declara că lucrurile nu vor rămâne în acest stadiu și că va discuta chiar cu prim-ministru Viorica Dăncilă pe această temă. Liderul social-democrat menționa că Marius Dumitrașcu nu are experiența necesară pentru a se ocupa de un domeniu așa de complex.

În Consiliul de Supraveghere de la CEO a mai fost numit și Marius Mănescu, fostul director al Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here