Acasa / Economic / Şefii din minerit, sub semnul schimbării

Şefii din minerit, sub semnul schimbării

PSD nu va proteja pe nimeni! Declaraţia îi aparţine vicepreşedintelui PSD Târgu-Jiu, Gheorghe Pecingină, acesta declarând la „Punctul pe I”, că şefii de unităţi miniere care nu respectă directivele date de managerul CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel, riscă să fie schimbaţi din funcţii.

Invitat în cadrul emisiunii „Punctul pe I”, vicepreşedintele PSD Târgu-Jiu, Gigi Pecingină, a tras un semnal de alarmă la adresa şefilor de unităţi miniere, a directorilor şi subalternilor, în general, care nu respectă deciziile transmise de şeful CE Oltenia, odată ajunse în teritoriu. Concret, Pecingină consideră că modul de comunicare în teritoriu este unul destul de defectuos. „Am primit sesizări de la mineri, pentru că ei au încredere în Laurenţiu Ciurel, oamenii spunându-mi faptul că există o întrerupere în comunicare. Acest lucru nu face altceva decât să creeze tensiune. Şefii, şefuleţii de pe la cariere habar nu au de capul lor, şi nu ştiu cum au ajuns mulţi pe funcţii. Orice decizie dată de administraţie este pusă de-a doua, sau în profil, încât nu mai ajunge completă la oameni. Trebuie luate urgent măsuri împotriva acestei întreruperi de comunicare. Vorbim de eşalonul III, şi chiar şi de eşalonul II. Este un inginer de la Poiana, care s-a dus, şi-a ales barăci, a dat ordine. Acum să aflu că acea persoană ar urma să fie promovată. Domnul Ciurel va trebui să ia măsuri, şi acestea ar putea duce la schimbări din funcţii”, a explicat Pecingină, la Acces Tv. Revolta acestuia pleacă, în principal, de la faptul că „luând ierarhic de la vârf, deciziile se pun în aplicare greşit, sau nu se pun”.

Pecingină: „PSD nu-i va proteja”

În timp ce o parte din cei vizaţi sunt membrii PSD, restul sunt democraţi şi chiar liberali. În cadrul emisiunii, Pecingină a accentuat faptul că, deşi persoanele vizate se laudă că vor fi protejate de PSD, acest lucru nu se va întâmpla. „Să nu creadă că vreun partid îi va proteja, deşi spun că se vor pune sub umbrela PSD. PSD nu va proteja pe nimeni!”, a mai spus social democratul Pecingină. Concret, acesta a precizat că nu este normal să se întâmple aceste stări conflictuale, motiv pentru care va cere luarea de măsuri.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*