11.5 C
Târgu Jiu
joi, mai 6, 2021
AcasăEconomicSindicatele, luate peste picior de Răuţ

Sindicatele, luate peste picior de Răuţ

Sindicaliştii lui Marin Condescu îşi mută birourile din buricul târgului la Mătăsari şi Motru. Administraţia Complexului Energetic Oltenia susţine că are nevoie de sediul central al Federaţiei Naţionale Mine Energie din Târgu-Jiu având în vedere reorganizarea serviciilor şi birourilor din companie. Ion Răuţ, director în CEO, declară ironic faptul că sindicatele îşi pot desfăşura optim activitatea în noile spaţii puse la dispoziţie.

În urma reorganizării de la Complexul Energetic Oltenia, Federaţia Naţională Mine Energie rămâne fără mai multe spaţii puse la dispoziţie până acum de administraţie. Din această toamnă, compania energetică îşi va reduce numărul birourilor din sucursale, în sensul desfiinţării direcţiilor Comercial, Economic, Investiţii şi Personal din teritoriu. Asemenea servicii vor exista doar în aparatul central al companiei. În aceste zile, şefii CEO vor merge în inspecţie la sediul Federaţiei Naţionale Mine Energie din Târgu-Jiu, unde îşi are biroul Marin Condescu, dar şi la spaţiul din Debarcader al companiei pentru a vedea cum vor fi utilate în perioada imediat următoare, anunţă Ion Răuţ, directorul de Resurse Umane din CEO. „Spaţiul din centru, care în acest moment este folosit de Federaţia Naţională Mine Energie, spaţiul de la Debarcader, alte spaţii pe care le avem în zona municipiului Târgu-Jiu vor fi evaluate şi vom stabili în ce mod le putem utiliza cât mai eficient şi sigur, pentru activităţile sindicale în partea minieră şi energetică se găsesc alte clădiri”, a declarat ironic Ion Răuţ.

Motru şi Jilţ, locaţii perfecte pentru sindicate

Directorul de Resurse Umane al Complexului Oltenia consideră că sindicatele din minerit şi administraţie îşi pot desfăşura optim activitatea şi la sediile companiei din Mătăsari şi Motru. Ion Răuţ a declarat la Radio Omega că spaţiile din aceste două zone au dotări ministeriale, cu săli de conferinţe şi birouri de lux, iar sindicatele au nevoie de aşa ceva. „Există o mulţime de alte spaţii în care dânşii pot să-şi desfăşoare activitatea optim, le-aş sugera ce bine se pot desfăşura activităţile la o clădire din Mătăsari care este complet accesorizată pentru activităţi sindicale, o sală de conferinţe, birouri pentru toţi militanţii de care dânşii au nevoie. Şi acela este tot un spaţiu al Complexului Energetic Oltenia pe care noi îl punem la dispoziţia Federaţiei pentru desfăşurarea activităţilor sindicale mult mai bine decât aici la Târgu-Jiu, care este oarecum mai restrâns”, le-a explicat Ion Răuţ sindicaliştilor din minerit şi energie. Curios este ce se va întâmpla cu sediul Clubului Pandurii aflat la parterul clădirii unde îşi desfăşoară activitatea Federaţia Naţională Mine Energie, dar şi cu redacţia postului local RealitateaTV, „găzduită” în spaţiul Complexului din Debarcader.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -