Târg de Energie!

0
18

Asociația Furnizorilor de Energie Electrică din România – AFEER organizează, în perioada 18 – 20 septembrie 2018, cea de-a doua ediție a Târgului Național de Energie, sub deviza „Fii informat! Alege ce ți se potrivește!”. Ediția din acest an a fost gândită ca o continuare a campaniei începută de AFEER în anul 2015 – „Un consumator informat este un consumator protejat!” și va fi concentrată, în mod firesc, în jurul transparenței, a deschiderii către dialog, precum și a preocupării constante a furnizorilor pentru o informare corectă a consumatorilor, se arată într-un comunicat de presă.

Târgul Național de Energie, marcă înregistrată AFEER, se va desfășura în sala I.C. Brătianu, în cadrul IEAS – International Electric&Automation Show, la Palatul Parlamentului. Pe parcursul a 3 zile, consumatorii vor avea posibilitatea să afle care sunt avantajele liberalizării pieței de energie sau să înțeleagă mai bine ofertele de electricitate, direct de la furnizorii expozanți: CEZ Vânzare, E.ON Energie România, Electrica Furnizare, Electromagnetica, MET Romania Energy și Tinmar Energy.

În ziua deschiderii târgului, AFEER va organiza şi o conferință de presă, eveniment ce se dorește a fi o dezbatere, motivată de nevoia de a sprijini consumatorii în relația cu furnizorii, și va avea, printre invitați, reprezentanți ai autorităților, membri AFEER, reprezentanți ai unor asociații ale consumatorilor, specialiști în domeniul energetic etc.

Mai multe detalii privind programul complet al Târgului de Energie AFEER se găsesc pe www.targdeenergie.ro. AFEER – Asociația Furnizorilor de Energie Electrică din România își propune să fie „vocea” furnizorilor de energie și un partener de dialog de încredere. AFEER este o organizație profesională, non-profit și apolitică, având drept obiectiv dezvoltarea sustenabilă a pieței de energie din România, susținând, în același timp, interesele membrilor săi, într-un cadru transparent și profesionist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here