10.4 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 11, 2021
AcasăEconomic"Ultima zbatere a FNME"

„Ultima zbatere a FNME”

Managerul CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel crede că mitingurile organizate de FNME au fost ultima zbatere a acestor sindicate organizatoare, acesta declarând că nu crede că de acum încolo vor mai fi organizate alte mitinguri de amploare. Chiar şi primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru susţine că prin organizarea acestor proteste de către FNME nu se rezolva nimic.

Primarul Municipiului Târgu-Jiu a declarat pentru Acces Tv că prin organizarea mitingurilor, liderii din cadrul FNME ajung să nu poată rezolva nimic, motiv pentru care ar trebui să analizeze activitatea altor unităţi economice, în cadrul cărora se colaborează cu administraţia şi sindicatele. Astfel, Cârciumaru le transmite liderilor de sindicat din FNME că restructurarea şi reorganizarea din CE Oltenia are drept scop eficientizarea activităţii, încât compania să poată funcţiona în continuare. „Ceea ce se întâmplă la CE Oltenia, din punct de vedere al restructurării şi organizării este spre a eficientiza activitatea. Sindicatele din alte companii au înţeles ce înseamnă reorganizarea şi funcţionarea societăţii, în sistem capitalist”, a mai explicat Cârciumaru.

Ciurel: „cel mai mare miting, de 67 persoane”

La rândul lui, şeful societăţii de stat susţine că nu crede că alte mitinguri de amploare se vor mai organiza de către FNME, cele de săptămâna trecută fiind considerate ultima zbatere a liderilor ce fac parte din federaţie. „Cel mai mare miting a fost de 67 de persoane. Avem numele acelor persoane, am stat de vorba cu dumnealor şi li s-a spus să vină la miting pentru că aveau datorii la liderii de sindicat. Aceea nu a fost o mişcare sindicală, a fost o ultimă zbatere şi nu cred că vor mai fi de acum încolo”, a explicat Laurenţiu Ciurel. Şeful companiei de stat s-a pronunţat şi cu privire la reclamaţiile făcute de FNME pe la diverse instituţii de control. În acest sens, Ciurel este convins de faptul că ele sunt făcute pentru a se arăta totuşi membrilor de sindicat că liderii pe care i-au ales mai şi muncesc. „Reclamaţiile au fost făcute pentru a-şi aroga un anumit gen de activitate, pentru a arăta că mai fac câte ceva. Marea lor majoritate sunt nişte aberaţii, iar acest lucru se vede, pentru că nu se fac în locul în care s-ar putea face ceva, la instanţă”, a mai spus Laurenţiu Ciurel, la Acces Tv. FNME anunţă pentru jumătatea lunii martie un miting de amploare cu 1000 de participanţi.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -