Un sindicalist din CEO i-a reprorșat ministrului Energiei că nu e în stare nici măcar de curățenia în minister, dar să gestioneze Sistemul Energetic Național

0
291

Un lider de sindicat din Complexul Energetic Oltenia nu este deloc la sufletul ministrului Energiei, Virgil Popescu. Este vorba de Ion Popescu, președintele Sindicatului Renașterea CEO Jilț. Sindicalistul a spus că a rămas dezamăgit de halul în care arată clădirea ministerului și de faptul că la intrare e plin de buruieni. De pe clădire cade tencuiala, iar steagurile sunt rupte. Ion Popescu nu înțelege cum poate gestiona problemele sistemului energetic un om care nu este în stare să aibă grijă de clădirea în care lucrează.

„Așa arată Ministerul Energiei: buruieni, cade tencuiala, steagul tricolor românesc rupt, pom-buruiană crescut pe terasa de la intrare. În interior am stat peste 2 ore la discuții. Rezultatul? Când vine de la la Bruxelles prim ministrul Cîțu o să discute despre cererea noastră de creșteri salariale și o să ne comunice rezultatul și face tot posibilul să fie pozitiv. Eu i-am solicitat o motocositoare pentru a tăia buruienile de la minister și o scară să schimb steagurile tricolore de la minister pentru că nu vreau să plec la Gorj fără rezultat concret. I-am comunicat că să ne dea un răspuns pozitiv pentru a nu mai veni luni, din nou, la minister, fiindcă nu-mi face plăcere nici să revăd clădirea Ministerului și nici pe dânsul! D-l ministru mi-a confirmat că nici dânsul nu dorește să mă mai vadă la minister si speră să fie un răspuns pozitiv să nu ne mai vedem!”, a declarat Ion Popescu, președintele Sindicatului Renașterea CEO din Jilț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here