Unul dintre cei mai cunoscuți protestatari din Piața Prefecturii a DEMISIONAT din sindicat

1
712

Vasile Tivig, angajat al Complexului Energetic Oltenia (CEO) unul dintre cei mai importanți protestatari din Piața Prefecturii din Târgu Jiu, și-a dat demisia din cadrul sindicatului Solidaritatea 2013, condus de către Nicu Bunoaica. Vasile Tivig s-a arătat deranjat de o serie de afirmații făcute de către Nicu Bunoaica. „Am demisionat din sindicatul Solidaritatea 2013. Am trimis demisia pe adresa de e-mail a sindicatului. Este un act unilateral. M-au deranjat declarațiile lui din ultimele zile și asta m-a făcut să mă retrag din acest sindicat. I-a jignit pe salariații de la Asecări de la Lupoaia. A postat pe Facebook tot felul de injurii. Am fost colegi la protestul din Piața Prefecturii. Am fost de la început în Piața Prefecturii. Eu m-am delimitat de declarațiile dumnealui. Consider că nu pot să fiu într-un sindicat condus de un asemenea individ. Mă voi înscrie într-un alt sindicat. O să mă mai gândesc. Nu știu la ce sindicat voi merge“, a declarat Vasile Tivig, la o emisiune de la Gorj Tv.

„Sindicatele nu sunt văzute bine și din cauza liderilor“

Nicu Bunoaica a mai fost criticat de unii colegi și pentru că fiul lui a fost numit în funcția de vicepreședinte al sindicatului „Solidaritatea 2013“. „își asumă numirea fiului. Este problema dumnealui. Părerea mea este că i-a făcut rău copilului, pentru că va fi mereu în umbra lui și i se va reproșa acest lucru“, a mai spus Vasile Tivig.

Acesta a precizat că sindicatele nu mai au credibilitate ca urmare a conflictelor dintre lideri și a apropierii de unele partide: „Sindicatele nu sunt văzute bine și din cauza liderilor, între care există și tot felul de conflicte“.

1 COMENTARIU

  1. Pe undeva ai dreptate ca Bunoiaca nu trebuie sa jignească oamenii, dar marea suparare a dumneavoastră este faptul ca nu va luat la mare si a luat copilul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here