Acasa / Economic / Victor Ponta: ”Doamna Viorica Dăncilă trebuie să meargă mâine la Târgu Jiu”

Victor Ponta: ”Doamna Viorica Dăncilă trebuie să meargă mâine la Târgu Jiu”

Într-o postare pe un site de socializare, fostul Premier Victor Ponta, își arată nemulțumirea vis-a-vis de nepăsarea autorităților centrale atunci câne vine vorba despre criza din CEO. Acesta consideră necesară prezența la Tg-Jiu, a Premierului Viorica Dăncilă care să ia măsuri imediate pentru ca producția de energie pe cărbune din România să nu aibă de suferit, iremediabil.

”Au trecut 6 zile de la începutul crizei de la Compania Energetica Oltenia și Guvernul nu a făcut NIMIC! Doamna Viorica Dăncilă trebuie să meargă mâine la Târgu Jiu să dezamorseze situația de la CEO, să opreasă hoția și prostia impusă de politrucii și baronii locali; să îi dea pe mâna Parchetului pe directorii care au furat și au mințit; să le ceară iertare minerilor pentru jaful ți insultele din ultima perioadă; să ia măsuri imediate și serioase pentru ca producția de energie pe cărbune să se reia în România și importurile masive de energie scumpă din Ungaria și Cehia să înceteze!!! MÂINE – IMEDIAT! Așa am procedat ca Premier când aveam o criză – așa procedează un Premier care este interesat de binele țării și al cetățenilor săi!!! Prostia + Hoția de la București se întind ca un cancer în toată țara!!! Acum au distrus Complexul Energetig Oltenia – distrug judetul Gorj dar și Sistemul Energetic National!

Au numit clienți politici și cozi de topor îndepărtând toți specialiștii care consolidaseră Compania dupa 2012 / au falsificat raportarile ca să arate că au profit (deși făceau pierderi uriașe) / au mințit asupra stocurilor de rezerve de cărbune pentru iarnaă (care iată că se termină la jumătatea lunii ianuarie)/ au angajat toate pilele și relațiile de la Partid pe salarii uriașe și i-au lăsat să moară de foame pe minerii din cariere/ au oprit toate investițiile în retehnologizare” a transmis Ponta.

”Îmi cer iertare angajaților din CEO și oamenilor din Gorj”

Prezent la Tg-Jiu, săptămâna trecuta, președintele Pro România a tras un semnal de alarmă despre dezastrul spre care se îndreaptă CEO, fără niciun rezultat, spune el. Cât privește taxa de 2% din cifra de afaceri pentru companiile care produc energie electrică pe bază de cărbune, acesta susține că va depune un amendament pentru ca această taxă să nu se mai aplice.

”În tot anul 2018 și chiar și săptămâna trecută am mers la Târgu Jiu și am tras semnale de alarme despre dezastrul spre care se îndreaptă CEO – fără niciun efect!
Dar Guvernul a adoptat Ordonanta 114/2018 prin care s-a pus o taxa de 2% din cifra de afaceri pe CEO – astfel banii pentru investiții și salarii sunt luați de Dăncilă, Valcov și Teodorovici la București! În Parlament deputații ProRomania vom depune un amendament ca această taxă să nu se aplice la producătorii de energie pe cărbune (CEO și CNH au probleme similare)!

Și am tot amintit că nu au cumpărat certificatele de CO2 necesare și la 31 Aprilie pierd autorizația de mediu și intră în insolvență! În 2012 am salvat CEO, Județul Gorj și Sistemul Energetic Național – acum văd cu disperare cum îl distrug niște hoți și incompetenți de la Partidele pe care eu le-am susținut în 2016! Îmi cer iertare angajaților din CEO și oamenilor din Gorj pentru naivitatea mea din 2016 și mă lupt alături de ei să salvăm totul în al 12 lea ceas!” a mai precizat Victor Ponta.

Un comentariu

  1. Teodosie de la Borascu

    Tot te mai bagi in seama, tradatorule! Sa spuna poporului de ce a predat guvernarea lui Ciolos, securistul tradator de neam, apoi sa vorbeasca daca mai are suflu.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*